Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

«Πάρτε το εσώρουχό μου να δείτε πόσο μεγάλο είναι!»

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος εκτός από ευστροφία διαθέτει και πολύ χιούμορ. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απάντησε με επιστολή λύνοντας με αυτό τον τρόπο όλες τις απορίες του Αντώνη Κάνακη και της παρέας του για το ποιο είναι το πραγματικό μέγεθος του εσωρούχου του.

Για την ιστορία σε περασμένη εκπομπή τους οι παρουσιαστές έκαναν πλάκα προβάλλοντας ένα τεράστιο εσώρουχο στο οποίο έμπαιναν και έβγαιναν λέγοντας ότι αυτό είναι το εσώρουχο του κ. Πάγκαλου.

Ο κ. Πάγκαλος που ενημερώθηκε για την πλάκα έσπευσε να απαντήσει με την κάτωθι επιτολή:Αξιότιμοι κύριοι, αγαπητοί φίλοι,
Στήριξα την πολιτική μου διαδρομή στην απαράβατη αρχή, ότι πρέπει να λέω πάντα ή τέλος πάντων όσο συχνότερα γίνεται την αλήθεια και να μην περιαυτολογώ. Έτσι κατά καιρούς έχω απογοητεύσει πολλούς από τους συμπολίτες και τους συναδέλφους σας. Είδα το διαφημιστικό σας με το εσώρουχό μου που υποτίθεται ότι περιήλθε εις χείρας σας. Δυστυχώς έχετε πέσει θύματα παραπληροφόρησης. Ίσως φταίω κι εγώ αν έχω δημιουργήσει την εντύπωση ότι αυτά που διαθέτω θέλουν τόση μεγάλη έκταση υφάσματος για να καλυφθούν. Η αλήθεια είναι κατά πολύ υποδεέστερη. Για του λόγου το αληθές, σας επισυνάπτω το πραγματικό μέγεθος. Μετά από τρεις γάμους και πέντε παιδιά και στην ηλικία που είμαι δεν νομίζω ότι θα σας δώσω τίποτα καλύτερο στο μέλλον. Εσείς όμως είστε σε καλό δρόμο και αρκετά νέοι ακόμα. Σας εύχομαι με την ευκαιρία του νέου έτους καλές επιτυχίες.
Πάντα φίλος της εκπομπής
Θεόδωρος Πάγκαλος


Ο Αντώνης Κανάκης αφού διάβασε την επιστολή και έδειξε το πραγματικό εσώρουχο είπε: «Του ανθρώπου αυτού, του έχουμε σούρει, του έχουμε πει και θα πούμε κι άλλα γιατί εμείς αυτό κάνουμε εδώ. Αν μπορούμε να πούμε σίγουρα ένα πράγμα γι' αυτόν τον άνθρωπο -και δεν περιμέναμε την επιστολή για να το επιβεβαιώσουμε- είναι ότι αναμφισβήτητα έχει χιούμορ. Και το χιούμορ είναι ένδειξη και ευφυίας και ανθρωπιάς. Και μακάρι να είχαμε πολιτικούς με τα λάθη τους, αλλά και με τέτοια αίσθηση χιούμορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση