Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Το πρόβλημα υγείας της Λέχου

Σε γνωστό κυπριακό περιοδικό έδωσε συνέντευξη η επιτυχημένη ηθοποιός Κατερίνα Λέχου και μίλησε για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε και τη βασάνιζε πολλά χρόνια, για το ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδί, ενώ αναφέρθηκε και στο «Νησί».

«Έχω περάσει ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας, το οποίο με ταλάνιζε για πάρα πολλά χρόνια. Το είχα από τα 12 μου και μετά χρειάστηκε να ξανακάνω την επέμβαση στα 27 μου. Ήταν μεγάλο σχολείο για μένα. Αυτό το πρόβλημα με γέμιζε με πάρα πολύ θυμό, και ένα μεγάλο γιατί: “Γιατί σε μένα;” Τώρα πια ξέρω πως όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα πολύ μεγάλο θέμα, είτε ψυχικό είτε σωματικό, το οποίο τους κατατρέχει σε όλη τους τη ζωή» αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.


Σκέφτεται, όμως, να κάνει ένα παιδί;

«Το παιδί μπορεί να έρθει μέχρι κάποια ηλικία. Δεν μπορεί να κάνεις παιδιά στα 50. Και πες ότι τα έκανες, πρέπει να τα μεγαλώσεις και πρέπει να έχεις και τη δύναμη για αυτό. Η φύση, έτσι όπως τα έχει φτιάξει, τα έχει φτιάξει με μία σοφία. Πρέπει να έχει κουράγιο μια γυναίκα για να μεγαλώσει ένα παιδί, εκτός και αν το πασάρει πουθενά αλλού να το μεγαλώσει. Και αυτό το βρίσκω το χειρότερο πράγμα από όλα. Καλύτερα να μην το έκανες».

Όσο για την άκρως επιτυχημένη σειρά του MEGA «Το Νησί» στην οποία πρωταγωνιστεί, δήλωσε: «Ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό! Καμία σχέση με τα εντός έδρας, τα γυρίσματα που κάνουμε στην Αθήνα. Εκεί κάνεις γύρισμα και ο καθένας έχει τη ζωή του, φεύγεις, (η ομάδα) διαλύεται. Στα γυρίσματα για το ''Νησί'', ήμασταν όλη τη μέρα μαζί. Κάναμε όλη τη μέρα το γύρισμα μαζί, μετά ήταν μία ταβέρνα και τρώγαμε σ' αυτή όλοι μαζί. Δεν είχε τίποτα άλλο να κάνουμε... όταν έρχεσαι τόσο κοντά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα- ήμουν κάτω σχεδόν 7 μήνες- υπάρχει ένα δέσιμο το οποίο σου μένει ανεξίτηλα χαραγμένο στο μυαλό. Είναι ωραίο να γίνονται τέτοιες δουλειές. Είναι πολύ σκληρά σ’ αυτή τη δουλειά που κάνουμε, το ότι είμαστε τόσο κοντά με ανθρώπους και μετά λέμε γεια και μπορεί να μην τους δούμε ποτέ ξανά».

Πηγή: Το Περιοδικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση