Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Δωρεάν ασύρματο internet στα Λεχαινά


Ασύρματο internet λειτουργεί δωρεάν εδώ και μερικές ημέρες στην πόλη των Λεχαινών, μετά από πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Χαράλαμπος Παλλαδινός, ο Εμπορικός Σύλλογος Λεχαινών είχε υποσχεθεί ότι...
... θα λειτουργήσει δωρεάν ασύρματο internet και μάλιστα είχε κάνει την σχετική ανακοίνωση και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

«Όπως είχαμε εξαγγείλει και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας ότι σε λίγο καιρό οι πολίτες των Λεχαινών αλλά και οι επισκέπτες θα έχουν δωρεάν internet  για να μπορούν να πλοηγούνται στο διαδίκτυο χωρίς να έχουν καμία επιβάρυνση, έγινε πράξη!

Εδώ και 5 ημέρες λειτουργεί το ασύρματο Internet δωρεάν από τον Εμπορικό Σύλλογο Λεχαινών και τα αποτελέσματα είναι άκρως ικανοποιητικά», ανέφερε ο κ. Παλλαδινός, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια, ερωτηθείς πως ξεκίνησε αυτή η πρωτοβουλία: «Θεωρούμε αδιανόητο στην σημερινή εποχή που όλα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, που δεν υπάρχουν διαχωρισμοί, να μην μπορεί να έχει ο καθένας ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα στην σημερινή δύσκολη εποχή με την οικονομική κρίση που όλοι περνάμε.

Θέλουμε οι συμπολίτες μας και οι επισκέπτες μας να έχουν την δυνατότητα να επικοινωνούν, να στέλνουν και να παραλαμβάνουν την αλληλογραφία τους ή να απολαμβάνουν την πλοήγησή τους στο διαδίκτυο.

Αυτό έγινε πράξη όπως είχαμε υποσχεθεί ως Εμπορικός Σύλλογος και πλέον ο καθένας μπορεί να έχει ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς κωδικούς και χρήματα».


iliatora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση