Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Τα βλέμματα στη Λάρισα

Με το σημαντικότερο παιχνίδι που έβγαλε η κληρωτίδα, αυτό ανάμεσα στη Λάρισα και την ΑΕΚ (20.00, Conn-X) πέφτει η αυλαία της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.
Από πλευράς Λάρισας, εκτός αποστολής έμεινε, όπως αναμενόταν, ο Ρομέου. Η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον παιχνίδι με την Ένωση ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιερν Άντερσεν, ανακοίνωσε τους 19 «εκλεκτούς» του.....

Η αποστολή: Αμπάρης, Βιέρα, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Βελάσκο, Βενετίδης, Κατσιαρός, Ταλ, Ιγκλέσιας, Γκέρεμι, Πούρι, Κανόμπιο, Κουζάν, Μετίν, Σίμιτς, Μπλάζεκ, Βούζας, Μακίνουα.
Στην ΑΕΚ αντιμετωπίζουν το ματς ως τελικό. Ο Σταύρος Αδαμίδης έχει προειδοποιήσει τους παίκτες πρόστιμο-«μαμούθ» 100.000 ευρώ αν δεν καταφέρουν απόψε να φύγουν με το «εισιτήριο» της πρόκρισης από τη θεσσαλική πόλη.

Όσο για τα αγωνιστικά, μία αμφιβολία φαίνεται πως έχει ο Μανόλο Χιμένεθ για την ενδεκάδα. Στη δοκιμή της Τετάρτης είχε μόνο μία αλλαγή σε σχέση με την προχθεσινή, με τον Γεωργέα δεξιά αντί του Γιάχιτς.

Ο Ισπανός χρησιμοποίησε ξανά 4-2-3-1, με τον Σάχα κάτω από τα γκολπόστ, τους Γεωργέα, Δέλλα, Μανωλά, Καράμπελα στην άμυνα, τους Μάκο, Καφέ στα αμυντικά χαφ και τριάδα πίσω από τον Μπλάνκο από δεξιά προς τα αριστερά τους Μπερνς, Λυμπερόπουλο, Σκόκο.
Τέλος, το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει άλλους δύο αγώνες, με σημαντικότερο αυτό του Καυτανζόγλειου (17.30 -Conn-X), με τον Ηρακλή να υποδέχεται την Κέρκυρα.
Αναλυτικά:
Εθνικός Αστέρας-Διαγόρας (15:30)
Ηρακλής-Κέρκυρα (17:30)
Λάρισα-ΑΕΚ (20:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση