Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Άραβες εκατομμυριούχοι παίρνουν τον ΠΑΟΚ

Ανοίγει ο δρόμος για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε Άραβες επιχειρηματίες. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την πλευρά τους, είναι έτοιμοι μέχρι τις 20 Ιανουαρίου να αναλάβουν την ομάδα, ενώ νωρίτερα σε κοινή συνέντευξη με την διοίκηση της ΠΑΕ θα παρουσιαστεί το business plan. Πλέον, οι Άραβες μετά την Αγγλία και συγκεκριμένα την Μάντσεστερ Σίτι, εισέρχονται και στο λιγότερο εμπορικό και διαφημισμένο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρήκε τελικά ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα συζητήσεων τους ιδανικούς επενδυτές που θα περάσουν τον ΠΑΟΚ σε ανώτερο αγωνιστικό επίπεδο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η ανακοίνωση του consortium fund της CRYSTREGAL:
«Δελτίο Τύπου προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όλα τα ΜΜΕ
Το επενδυτικό consortium fund, αραβικών συμφερόντων με την συμμετοχή και της CRYSTREGAL, το οποίο εκπροσωπούμε, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί θα παρουσιαστεί δημόσια σε συνέντευξη Τύπου, παρουσία της προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το διάστημα μεταξύ 10 και 20 Ιανουαρίου 2011 το αναλυτικό business plan που έχει εκπονηθεί περίληψη του οποίου θα αναρτηθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Στη συνέχεια και εφόσον όλα συμφωνηθούν και υπογραφεί το σχετικό έγγραφο με την προσωρινή διοίκηση, το consortium fund που εκπροσωπούμε θα αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει σελίδα και διοίκηση με καταληκτική ημερομηνία την 20η Ιανουαρίου 2011. Σημειώνουμε, επίσης, ότι τόσο το διάστημα που πέρασε, όσο και αυτό που τρέχει, αντιμετωπίζονται διάφορα νομικά, κυρίως, προβλήματα, όπως για παράδειγμα, σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο, απαγορεύεται σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης να κατέχουν μετοχές ελληνικής ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας.
Τέλος, ο σκοπός μας και ο στόχος μας από τη μία πλευρά είναι να ανεβάσουμε το επίπεδο της ομάδας, ώστε να είναι περαιτέρω αναγνωρίσιμη σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για τις επιτυχίες της και από την άλλη πλευρά να λύσουμε τα διοικητικά θέματα με τέτοιο τρόπο ώστε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταστεί μία ανταγωνιστική και κερδοφόρα εταιρία, μέσα στα πλαίσια του καλώς εννοούμενου επαγγελματισμού.
Επιθυμούμε ένα μόνιμο, συμπαγές, και ελπιδοφόρο μέλλον για τον ΠΑΟΚ με σεβασμό στην ιστορία του σωματείου και με την ομάδα να στέκεται αντάξια των φιλάθλων της.
Γι' αυτό το σκοπό επιθυμούμε να έχουμε και τη στήριξη και την κατανόηση όλων των φιλάθλων ώστε να καταστεί δυνατή η εφαρμογή των δραστικών αλλαγών στη διοίκηση και την οργάνωση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση