Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Αποχωρεί ο Πατέρας;

Απογοητευμένος τόσο από την άσχημη αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού όσο και από τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών του «τριφυλλιού» εμφανίζεται ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πατέρας βρίσκεται σε συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους συνεργάτες του αλλά και τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει να κάνει με τις εμφανίσεις των «πράσινων» παρά τις συνεχείς επισκέψεις του στην Παιανία με στόχο να τους αφυπνίσει.

Ο Νικόλας Πατέρας έχει προβληματιστεί, όμως, και από τις αντιδράσεις των οπαδών, αφού δεν θέλει σε καμία περίπτωση η θητεία του στην προεδρία του συλλόγου να συνδεθεί με τέτοιες θλιβερές καταστάσεις. Ο ίδιος επέστρεψε στον Παναθηναϊκό παρακινούμενος από την αγάπη του κόσμου και δεν διανοείται ότι τώρα αυτός στρέφεται εναντίον του. Διότι μπορεί οι ποδοσφαιριστές να παρουσιάζουν τραγική εικόνα, αλλά ουσιαστικά όλες αυτές οι επιθέσεις εναντίον τους είναι έμμεσες επιθέσεις εναντίον της διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση