Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Vegas: Λένε “ναι” στην Eurovision

Θετικοί στο ενδεχόμενο να πάνε στη Eurovision και να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό είναι οι Vegas. -Αν σας γινόταν πρόταση για την επόμενη Eurovision θα την αποδεχόσασταν ;
-Μελίνα : Ευχαρίστως και θα πηγαίναμε. Η απάντηση είναι «ναι» και από τους τρείς μας. Οι Vegas λένε ναι στη Eurovision.
- DJ Airth : Αν είχαμε βρει το κατάλληλο κομμάτι, πιστεύαμε εμείς πρώτοι σε αυτό το κομμάτι και επειδή να εκπροσωπείς τη χώρα σου σε ένα πανευρωπαϊκό διαγωνισμό είναι μεγάλη ευθύνη, αν το προετοιμάζαμε σωστά, ναι θα πηγαίναμε.

- Zeraw : Πρέπει να γίνει μια πολύ καλή δουλειά, γιατί δεν είναι ότι πάμε να εμφανιστούμε στη Eurovision όπως να ‘ναι. Πρέπει να είναι κάτι προσεγμένο και καλό, ώστε όταν πας να αφήσεις καλές εντυπώσεις.
- DJ Airth : Πάντως την Ευρωπαϊκή μας εμφάνιση θα την κάνουμε τώρα με το «Mad about you», που θα κυκλοφορήσει επίσημα.
Πως προέκυψε η συνεργασία με τον Tomer G ;- Zeraw : Ετοίμασε ο Tomer ένα κομμάτι στη Γαλλία, που το πίστευε πολύ. Είχαν συνεννοηθεί οι δισκογραφικές μας εταιρείες να κάνουμε μαζί κάποια συνεργασία και προτάθηκε αυτό το κομμάτι. Άρεσε πολύ η ιδέα στον Tomer και προχώρησε το κομμάτι στην υλοποίηση του. Βγήκε αυτό το αποτέλεσμα που ακούτε και το τραγούδι αυτό το πιστεύει τόσο πολύ και η Warner music Γαλλίας, αλλά και η Warner music Ελλάδας και αποφασίσαμε να το κυκλοφορήσουμε ταυτόχρονα σε Ελλάδα, Γαλλία και Ισραηλ και θα καταλήξει σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση