Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Βαριές κουβέντες μεταξύ Παπανδρέου και Παπαρήγα στη Βουλή!


Βαριές κουβέντες είπε σήμερα στη Βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου στην γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
«Έχετε καταντήσει ο καλύτερος προπαγανδιστής των τουρκικών θέσεων για το Καστελόριζο. Αυτά δεν τα λέει ούτε ο πιο ακραίος κεμαλιστής στρατηγός», τόνισε ο πρωθυπουργός απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση της Αλέκας Παπαρήγα για το Αιγαίο.
Στα επίμονα ερωτήματα της ΓΓ του ΚΚΕ για τον ενεργειακό πλούτο του Αιγαίου και τον καθορισμό Αποκλειστικής οικονομικής Ζώνης, ο πρωθυπουργός κατήγγειλε «κοινή συκοφάντηση και υπονόμευση της ειλικρινούς προσπάθειας της Ελλάδας να χτίσει μια νέα σχέση με τη γείτονα χώρα».

«Η ψυχολογία της ηττοπάθειας που καλλιεργείτε βρίσκεται στο DNA σας, ενώ η δική μας διακήρυξη είναι ότι η Ελλάδα μπορεί, και έχουμε πίστη στις δυνατότητές της», συνέχισε ο Παπανδρέου.
«Ο τρόπος που μας απαντάτε επιβεβαιώνει ότι σας έχουμε πιάσει στα πράσα», τόνισε η κ. Παπαρήγα και σχολίασε δηκτικά: «Τα τολμηρά σας λόγια στο Ερζερούμ αυξάνουν τις ανησυχίες μας, γιατί η ιστορία μας έχει δείξει ότι οι μεγάλες παραχωρήσεις γίνονταν μετά από παχιά λόγια». «Δεν σας εμπιστευόμαστε και μακάρι να μας διαψεύσετε», δήλωσε η κ. Παπαρήγα και πρόσθεσε: «Δεν μιλάμε έχοντας τα μάτια στραμμένα στις κάλπες. Κοιτάμε όμως τι θα γίνει μετά από 10, 15 χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση