Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Σκηνές ροκ στη Ζαχάρω!


Ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες στη Ζαχάρω με μια αμφιλεγόμενη εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς την εξέλιξη αυτή δεν την αναγνωρίζει η αντιπολίτευση ενώ τα πνεύματα κατά τη σημερινή συνεδρίαση οξύνθηκαν ουκ ολίγες φορές, με αποκορύφωμα ένα ...χαστούκι!
Η συνεδρίαση στην οποία προήδρευσε ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Βλάχος, ολοκληρώθηκε με την προαναφερθείσα αμφιλεγόμενη ανάδειξη προεδρείου.
Σύμφωνα με την Πλειοψηφία (παράταξη Χρονόπουλου), πρόεδρος εξελέγη ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος,
αντιπρόεδρος ο Μιλτιάδης Ψαρρός και γραμματέας ο Φώτης Δημήτρουλας, αλλά ο τρόπος εκλογής τους (δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έγινε μυστική ψηφοφορία αλλά φανερή) και γενικά τα όσα συνέβησαν προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις του κου Αλεξανδρόπουλου και των συμβούλων του καθώς και του κου Μπούσμπουρα, οι οποίοι παρίσταντο μεν στη συνεδρίαση αλλά η Πλειοψηφία δεν τους αναγνωρίζει ως δημοτικούς συμβούλους δε, διότι θεωρεί ότι δεν έχουν ορκιστεί. Στη θέση τους μάλιστα ορκίστηκαν χθες, μετά από κάλεσμα της Πλειοψηφίας, αναπληρωματικοί σύμβουλοι οι οποίοι προέρχονται από την παράταξη Χρονόπουλου (εκτός του συμβούλου που "κατέλαβε" τη θέση του κου Μπούσμπουρα, ο οποίος προέρχεται από την παράταξη του).
Να σημειωθεί πως ούτε ο κ.Αγραπιδάς & οι σύμβουλοι της παράταξης του ούτε ο κ.Γιαννόπουλος, που συμμετείχαν στη συνεδρίαση, αναγνωρίζουν την εκλογή προεδρείου του Δ.Σ.
Κατά τη συνεδρίαση υπήρξε θερμό επεισόδιο μεταξύ του κου Μπούσμπουρα και του αναπληρωματικού συμβούλου, που ορκίστηκε στη θέση του όταν κλήθηκε από την Πλειοψηφία, κου Δημήτρουλα. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, ενώ πριν από λίγο ο κ.Δημήτρουλας κατέθεσε μήνυση εις βάρος του κ.Μπούσμπουρα για εξύβριση και πρόκληση απλών σωματικών βλαβών, από το χαστούκι που δέχθηκε.πηγή iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση