Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

Πεϊνιρλί σοκολατένια


Υλικά :
  • 1 φύλλο με προζύμι
  • Πραλίνα
  • Ξηρούς καρπούς
  • 1 μπανάνα
Εκτέλεση :
  1. Χαράζουμε το φύλλο σε 4x4 (δηλαδή σε 16 κομμάτια).
  2. Σε κάθε 1/16 (κομμάτι) βάζουμε μία κουταλιά πραλίνα.
  3. Ρίχνουμε εάν θέλουμε λίγους ξηρούς καρπούς...
  4. Διπλώνουμε τις άκρες.
  5. Ψήνουμε για 15'-25' λεπτά στους 180 βαθμούς (ανάλογα με τον φούρνο).
  6. 10’ λεπτά πριν τα ξεφουρνίσουμε βάζουμε εάν θέλουμε, απο ένα κομματάκι μπανάνα.
Τέλος απολαμβάνουμε τα σοκολατένια πεϊνιρλί μας !!!
Καλή Επιτυχία !!!

1 σχόλιο:

  1. http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5509&Itemid=61

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση