Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

«Γειτονιά του έρωτα» στη Θεσσαλονίκη προτείνει ο Μπουτάρης


Την πρόταση να δημιουργηθεί «γειτονιά του έρωτα» σε μη κατοικημένη περιοχή τηςΘεσσαλονίκηςπου θα οριοθετήσει ο Οργανισμός Ρυθμιστικούεξέφρασε ο δήμαρχοςΘεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρηςκατά τη διάρκεια συνάντησης που είχεσήμεραστοδημαρχείο με αντιπροσωπεία ιεροδούλων.
Η πρόταση του δημάρχου είναι προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά θα πρέπει η γειτονιά να απευθύνεται σε όλα τα γούστα, σε όλες τις
λαγνείες και σε όλα τα βαλάντια, εις τρόπον ώστε να μην καταπατούνται τα θεμελιώδη δικαιώματα των ερωτικών μειονοτήτων και του υπαρκτού σεξισμού.
Επίσης πρέπει να δημιουργηθεί και  Ερωτοδικείο πρώτου βαθμού για τις διαφωνίες των συναλλασσόμενων.
Οι ιερόδουλες εξέθεσαν στον δήμαρχο τα προβλήματα που δημιουργούνται από τη μηανανέωση των αδειών λειτουργίας των οίκων ανοχήςΟ κΜπουτάρης υποσχέθηκε να θέσει τοσυγκεκριμένο θέμα για συζήτηση σε προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Προβλέπω μεγάλο τζόγο στη συνεδρίαση, την οποία πρέπει να φροντίσουν on time οι υπεύθυνοι της Βορείου Ελλάδος να καλύψουν on-line. Φαντάζομαι ότι ο μητροπολίτης θα παρίσταται, ως καλεσμένος του δημάρχου. Και διακινδυνεύω και πρόβλεψη: Δήμαρχος-μητροπολίτης διπλό…
Επίσηςο δήμαρχος θα συναντηθεί με κατοίκους της δυτικής πλευράς της πόληςπροκειμένουνα ακούσει και τις δικές τους απόψειςώστε να δοθούν οι απαραίτητες λύσεις στο ζήτημα.
Α!!!, δυτικά το σκέφτεστε. Γιατί όχι ανατολικά, ή βόρεια, ή πλωτή γειτονιά μέσα στο Θερμαϊκό; Γιατί να μη γίνει η ΔΕΘ ερωτοπάρκο, τώρα που θα μετακομίσει; Θα εκτίθεται η προσφορά ως έκθεμα και οι ενδιαφερόμενοι θα προχωρούν στα περαιτέρω. Μπορεί να γίνεται και δημοπρασία, για τις ώρες υψηλής ζήτησης.
Ήδη πάντως οι New York Times αναθεωρούν τη λίστα με τους 41 προορισμούς, που πρέπει να επισκεφτεί κανείς το 2011. Από την 38η θέση που καταλαμβάνει η Θεσσαλονίκη, αναμένεται να μπει στην πρώτη δεκάδα.
Προτείνουμε τέλος την ονομασία της γειτονιάς σε Μπουταριστάν με υπότιτλο «το τέλος του Αυνάν». Επειδή όμως είναι το κατεξοχήν  ζήτημα που απασχολεί τον κάτοικο της Θεσσαλονίκης αλλά και τους απανταχού Έλληνες, προτείνουμε να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.
Ο καλύτερος δημότης είναι ο ξεχαρμανιασμένος. Επίσης η πρωτοβουλία αυτή δεν πρέπει να γίνει τροχοπέδη στην προεκλογική δέσμευση του δημάρχου για τσόντες στη δημοτική τηλεόραση. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα έχουν  target group τους ντροπαλούς που δεν θα πάνε στο πάρκο, τους παραδοσιακούς που πάνε με τη γυναίκα τους και τους πιτσιρικάδες που ακόμη προπονούνται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση