Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ο αγέραστος “Λύμπε” και η απόδραση του ΠΑΟΚ από το Φάληρο


Φαβορί πλέον οι Δικέφαλοι για τη θέση στα ημιτελικά. Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι έκανε καλή εμφάνιση στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης»δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε το Χ στο 83΄με τον δαιμόνιο Βιεϊρίνια να σκοράρει ύστερα από μπαλιά 50 μέτρων του Τσιρίλο και ενώ ο Μοντέστο είχε ανοίξει το σκορ για τους ερυθρόλευκους με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ιμπαγάσα.  Λάθος η
αντικατάσταση του Ριέρα από τον Χολέμπας, σε ένα βράδυ απίστευτης κόκκινης γκίνιας. Έτσι ο ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη ομάδα που έφυγε με θετικό αποτέλεσμα από το Φάληρο.  Στην έδρα του ο ΠΑΟΚ αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να προκριθεί, άλλωστε του αρκεί και το 0-0.  Τα πράγματα για τον Ολυμπιακό είναι πλέον δύσκολα. Η πρόκριση θα έλθει μόνο αν κάνει μεγάλη εμφάνιση στην καυτή Τούμπα.
Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, μετετράπη σε παράσταση για ένα ρόλο. Ο 35χρονος πλέον Λυμπερόπουλος με δύο γκολ έδωσε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην ΑΕΚ. Στον Παναθηναϊκό προβληματίζονται για το αν η παρουσία του κόσμου αγχώνει την ομάδα, καθώς και για το βαθμό κατανόησης του υλικού που έχει στα χέρια του ο Φερέιρα. Σε πρώτο πλάνο και πάλι η διοικητική αστάθεια και η αστοχία στην εύρεση Προέδρου της ΠΑΕ.
Στην ΑΕΚ η προοπτική του Κυπέλλου δίνει άλλο ενδιαφέρον στη σαιζόν και βγάζει την ομάδα από τη διοικητική «εσωστρέφεια» και τους διαχειριστικόύς ελέγχους.  Καθώς σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, ο Χιμένεθ είναι μάλλον ο κορυφαίος κόουτς στην Ελλάδα, με την ανάγνωση των ματς, το στήσιμο της ομάδας και τις διορθωτικές  κινήσεις που  κάνει.
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι επαναληπτικοί των ντέρμπι, ενώ σήμερα διεξάγεται στο Περιστέρι ο αγώνας Ατρομήτου-Διαγόρα Ρόδου. Με το ματς αυτό ολοκληρώνονται τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση