Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

'Χρυσό' στιλ: Οι 10 πιο καλοντυμένοι άντρες στις Χρυσές Σφαίρες

Φιγουράρουν στα εξώφυλλά των περιοδικών, αρκετοί ήταν υποψήφιοι για μια σφαίρα, σίγουρα όμως ξεχώρισαν με την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί. Δεν είναι άλλοι από τους πιο καλοντυμένους άντρες στις φετινές Χρυσές Σφαίρες. Σίγουρα το κόκκινο χαλί αποτελεί ένα είδος πασαρέλας για τις κυρίες που το πατούν. Τα τελευταία χρόνια όμως και οι άντρες εμφανίζονται σαφώς πιο προσεγμένοι και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε. Να λοιπόν ποιοι ήταν οι πιο καλοντυμένοι για μας στην φετινή απονομή των Χρυσών Σφαιρών. 


Christian Bale

Με Dolce & Gabbana από πάνω μέχρι κάτω τράβηξε τα βλέμματα για το προσεγμένο του ντύσιμο στο κόκκινο χαλί. Μας άρεσε ιδιαίτερα που επέλεξε μαύρο πουκάμισο για να ξεφύγει από τα τετριμμένα. Άσε που το total black δεν φεύγει ποτέ από την μόδα.

Robert Pattinson

Συνήθως δεν τα πάει καλά σ’ αυτά αλλά πρέπει να του το αναγνωρίσουμε σήμερα ότι ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις του. Διάλεξε ένα μονόκουμπο σμόκιν του Gucci και έκανε τη διάφορα επιλέγοντας το σκούρο μπλε έναντι του μαύρου.

Robert Downey Jr.
Δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μας μιας και ήταν από τους λίγους που ξεχώρισε. Έκανε λοιπόν την διαφορά επιλέγοντας ένα κουστούμι-όχι μαύρο. Λατρέψαμε την κόκκινη πινελιά που έδωσε με την γραβάτα του.

Ricky Gervais

Προτίμησε να μείνει στο μαύρο σμόκιν με το λευκό πουκάμισο, έκανε όμως την διαφορά με το σακάκι του. Σε σχέδιο σκακιέρας, σχεδιασμένο από τον Ben Sherman τράβηξε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί. Μας άρεσε πολύ το κοκάλινο γυαλί ηλίου που φορέθηκε από αρκετούς κυρίους φέτος.

Mark Salling

Κλασσικός αλλά πάντα με το δικό του ιδιαίτερο στυλ. Επέλεξε ένα κλασσικό μαύρο σμόκιν του οίκου Simon Spurr, κάνοντας πιο νεανικό με το γυαλί ηλίου και φυσικά το λευκό μαντηλάκι στο τσεπάκι του.

Ryan Kwanten

Μας αρέσουν ιδιαίτερα οι μικρές πινελιές που κάνουν ένα κλασικό σμόκιν να ξεχωρίσει. Αυτό έκανε και ο Ryan Kwanten επιλέγοντας ένα βαθύ κόκκινο παπιγιόν από βελούδο. Κάποιοι τελικά ξέρουν τι χρειάζεται για να ξεχωρίσουν.

Harry Shum Jr.
Ένα άκρως νεανικό ντύσιμο για έναν νεαρό σταρ. Τα πέτυχε όλα ο Harry Shum Jr. με το ασπρόμαυρο καρό του πουκάμισο και το μαύρο του παπιγιόν. Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις ένα κλασικό σμόκιν νεανικό χωρίς να κριθείς ακατάλληλα ντυμένος για μια τέτοια περίσταση.

Justin Bieber

Διάλεξε τις στενές γραμμές του Dolce & Gabbana για το σμόκιν του, ιδανικές για νεαρές ηλικίες και μικροκαμωμένους άντρες. Μας άρεσε ιδιαίτερα που κράτησε την παιδικότητά του φορώντας αθλητικά παπούτσια στα χρώματα του σμόκιν του.

Brad Pitt

Συνοδευόμενος φυσικά από την σύζυγο του εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα σμόκιν Tom Ford. Αναμφισβήτητα είναι γοητευτικός στο κουστούμι του αλλά το γυαλί ηλίου δεν νομίζω ότι ήταν απαραίτητο. Του το συγχωρούμε όμως μιας και είναι το σήμα κατατεθέν του.

Johnny Depp

Λατρέψαμε την εμφάνισή του και σίγουρα τον ψηφίζουμε ως τον πιο καλοντυμένο. Κι αυτό γιατί δεν ξέφυγε καθόλου από το αυθεντικό του στυλ. Ναι μεν έβαλε το σμόκιν του σχεδιασμένο από τον Ralph Lauren, δεν παρέλειψε όμως να κρεμάσει την αλυσίδα του από το παντελόνι και να φορέσει τις αγαπημένες του πολυκαιρισμένες μπότες. Χωρίς γραβάτα ή παπιγιόν και με το πάνω κουμπί του πουκαμίσου του ανοιχτό, συμπλήρωσε το ντύσιμό του. 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση