Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Γ. Δημαράς: Αλλάζω την ονομασία του φορέα

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή Γιάννη Δημαρά στην ενόχληση που εξέφρασε ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης για την ίδρυση φορέα από τον ανεξάρτητο βουλευτή με την ίδια ακριβώς ονομασία.

Με τηλεφωνική παρέμβασή του στον real fm 97.8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή και της Μαριάννας Πυργιώτη, ο Γιάννης Δημαράς ξεκαθάρισε ότι άμεσα θα προχωρήσει στη αλλαγή του ονόματος: «Δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι μπορούσε να ανακύψει ένα τέτοιο θέμα και με προθυμία σας λέω για να μην υπάρξει άλλη παρεξήγηση σύντομα θα αλλάξουμε αυτόν τον τίτλο». 



Ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε ότι «Ούτε που φαντάστηκα ότι ήταν δυνατό να αντιπαρατεθώ με τον αγαπημένο μου Μίκη για ένα τέτοιο θέμα. Να σας θυμίσω ότι με τον Μίκη δεν με δένει απλά μια φιλία την οποία κι εκείνος αναγνώρισε αλλά και πολλά χρόνια τώρα στη δημοσιογραφία και συνεντεύξεις είχαμε μαζί και τον γνωρίζω από την εποχή των Λαμπράκηδων».

Ο Γιάννης Δημαράς ολοκλήρωσε την τηλεφωνική του παρέμβαση στο σταθμό, λέγοντας:

"Δεν είναι θέμα ο τίτλος, αλλά το θέμα είναι πίσω από έναν τίτλο τι κάνει ο καθένας. Και πιστεύω ότι ο Μίκης με τον τρόπο που τοποθετήθηκε, μας βρίσκει σύμφωνους για τον τρόπο που υποχρεούμεθα ως κοινωνία και ως πολιτεία να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που έχουμε. Δεν υπάρχει θέμα αντιπαράθεσης κι ούτε υπήρχε πρόθεση να υποκλέψουμε τίτλο κανένα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση