Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Γιατί η Ντόρα στοχοποίησε τον Αβραμόπουλο με την Εξεταστική στην Υγεία...


Εκτός ελέγχου βρίσκεται αυτή την ώρα η σύγκρουση της Ντόρας Μπακογιάννη με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Δημήτρη Αβραμόπουλο, μετά την πρόταση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας για σύσταση Εξεταστικής Επιρτοπής για την Υγεία.
Αυτό που έχει εξοργίσει τον Αβραμόπουλο είναι η επιστολή που απηύθυνε στους ηγέτες όλων των κομμάτων προκειμένου να προωθήσει την πρότασή της, στην οποία κάνει ειδική αναφορά στο 2009, όταν υπουργός Υγείας 'ηταν ο ίδιος. Στελέχη της ΝΔ θεωρούν ότι η πρωτοβουλία της Ψηλής έχει... αφετηρία στον γαλάζιο ανασχηματισμό, όπου αξιοποιήθηκαν όλα τα στελέχη και οι βουλευτές που την είχαν στηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές.

Οι ίδιοι, μάλιστα, εκτιμούν ότι στοχοποιείται ο Αβραμόπουλος, καθώς αυτός έπαιξε κομβικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή, αφού ήταν αυτός ο οποίος έφερε κοντά στον Αντώνη Σαμαρά τόσο τον Θανάση Γιαννόπουλο και την Έλσα Παπαδημητρίου -άσχετα αν τελικά δεν αξιοποιήθηκε-, όσο και άλλα μεσαία γαλάζια στελέχη, που ήταν ένα βήμα πριν την προσχώρησή τους στη Δημοκρατική Συμμαχία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση