Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Η Κέιτι Πέρι ως σύγχρονη Κλεοπάτρα

Η ποπ σταρ ενσαρκώνει τη θρυλική βασίλισσα για τις ανάγκες του νέου της δίσκου
 

Μπορεί να φημίζεται για το πολύχρωμο προφίλ της και τα παιχνιδιάρικα outfit της, όμως η Κέιτι Πέρι, αποφάσισε να δοκιμάσει να αλλάξει την εικόνα της, τουλάχιστον για τις ανάγκες του τελευταίου της τραγουδιού.




Για το νέο της single, με τίτλο «E.T», η 26χρονη ποπ σταρ υιοθέτησε ένα look εμπνευσμένο από τη βασίλισσα της Αιγύπτου, Κλεοπάτρα. Η εικόνα είναι για πρώτη φορά τοποθετημένη σε ασπρόμαυρο φόντο, γεγονός που προσδίδει «ωριμότητα» στο μέχρι τώρα total girlie image της Κέιτι Πέρι.

Η τραγουδίστρια θυμίζει κυρίως την Κλεοπάτρα, έτσι όπως την ενσάρκωσε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ στην ομότιτλη ταινία το 1963. Η ίδια παρουσίασε την εικόνα στη σελίδα της στο Facebook, λέγοντας: «Αυτή είναι μόνο μία γεύση του νέου μου single από το 'Teenage Dream! Μείνετε συντονισμένοι για το νέο μουσικό βίντεο και τα remixes που ακολουθούν».



Η Κέιτι Πέρι πρόκειται να τραγουδήσει live στη σκηνή των Grammy Awards στις 13 Φεβρουαρίου, όπου είναι υποψήφια σε τέσσερις κατηγορίες. Επιπλέον, μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της guest εμφάνισής της στο «How I Met Your Mother». Όσο για το πόσο επιβαρύνει αυτό τη σχέση της με τον σύζυγό της, Ράσελ Μπραντ, λέει: «Θέλω να ζήσω τη ζωή μου και να μπορώ να ζήσω φυσιολογικά πράγματα, έτσι ώστε όταν είμαι στη σκηνή και τραγουδώ, να μπορώ να ταυτιστώ με τον κόσμο και να μην τραγουδώ απλά ένα υλικό. Μερικοί πιστεύουν ότι θα πεθάνω στη σκηνή, αλλά δεν θέλω να πεθάνω στη σκηνή. Θέλω να είμαι ερωτευμένη, να έχω μέλλον και να εμπνέομαι για να γράφω τραγούδια από αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση