Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

«Δεν έχω δεχθεί κάποια πρόταση»

Στο πλατό της εκπομπής «10 με 1 μαζί» βρέθηκε σήμερα το πρωί η Νάντια Μπουλέ, η οποία, μεταξύ άλλων, απάντησε και στις φήμες που τη θέλουν να παίρνει τη θέση των Καραμεροχαριτάτων την επόμενη σεζόν.

Σε ερώτηση για το αν θα επέστρεφε στην πρωινή ζώνη, η Νάντια απάντησε: «Έχεις να μου κάνεις κάποια πρόταση; Στο πρωινό είχα περάσει πάρα πολύ καλά. Επειδή έχουν ακουστεί πάρα πολλά, και έχετε ακούσει πολύ περισσότερα από ό,τι θα έπρεπε, τίποτα δεν έχει γίνει. Δεν έχω δεχθεί τέτοια πρόταση. Το πρωινό μού άρεσε πάρα πολύ, είναι πολύ δύσκολο, αλλά δημιουργεί μία έντονη σχέση με τον

τηλεθεατή και αυτό το κάνει υπέροχο. Εγώ, όπως είπα ,πέρασα υπέροχα και ένιωθα άνετα με τη θεματολογία».

Όσο για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, είπε: «Πάντα περιμένεις να τελειώσει το project στο οποίο εργάζεσαι και έπειτα σχεδιάζεις τα επόμενα βήματα. Έτσι με το κανάλι έχουμε μιλήσει για το “Top Chef” και για τίποτα άλλο. Τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλη συζήτηση για τα σχέδιά μου. Και επειδή υπάρχουν πολλά σενάρια και πάρα πολλά που ''ειπώνονται'' (προφανώς, η Νάντια εννοεί αυτά που ειπώθηκαν) και δεν εξελίσσονται πιστεύω πως υπάρχει μία παραφιλολογία που δεν χρειάζεται. Όταν υπάρχει κάτι που έχει κλείσει και είναι επίσημο, θα βγεις να το πεις με μεγάλη χαρά».

Σαν σωστή παρουσιάστρια του reality μαγειρικής του AΝΤ1 «Top Chef» δεν θα μπορούσε να μη μαγειρέψει. Έφτιαξε καβουροκεφτέδες με κόκκινη πιπεριά και πέστο και μιλώντας για τη μαγειρική τόνισε: «Μαγειρεύω σχεδόν κάθε μέρα. Είναι η μόνη δουλειά που μου αρέσει μέσα στο σπίτι να κάνω. Είναι εκτόνωση και είναι δημιουργικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση