Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι για τις γκάφες Κούβελου


Στη… γειτονιά μας θα διεξαχθούν τελικά οι Μεσογειακοί Αγώνες του 2013. 


Όπως είναι γνωστό, αρχικά η διοργάνωση είχε ανατεθεί στην πόλη του Βόλου, όμως η αδυναμία τέλεσης των απαραίτητων έργων από την Ελλάδα, οδήγησε τη ΔΕΜΑ στην απόφαση να τους δώσει στην Τουρκία -και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Μερσίνη.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε γράψει το ΘΕΜΑ, επικαλούμενο έγκυρες πηγές, πάνω από 30 εκατ. ευρώ φέρονται να έχουν ήδη χαθεί (πιο σωστά, «πεταχτεί») σε έργα και υποδομές που δεν θα αξιοποιηθούν τελικά και θα μείνουν απλώς να θυμίζουν το υπερφιλόδοξο όραμα κάποιων ανθρώπων, που δεν μπορούσαν να δουν πέρα από τη μύτη τους.
Που, δίχως να συνυπολογίσουν το κόστος, βάλθηκαν να αναλάβουν μια μαξιμαλιστική διοργάνωση, εκθέτοντας εαυτούς,, αλλά και τη χώρα μας, που διασύρεται. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο σύζυγος της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, κ. Ισίδωρος Κούβελος, το όραμα του οποίου κατέρρευσε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα, καθώς και μια σειρά επενδυτών, οι οποίοι, υπό την πρόκληση της τέλεσης των Αγώνων, περίμεναν την... κότα με το χρυσό αβγό.
Η αναγγελία της Οργανωτικής Επιτροπής, σύμφωνα με πληροφορίες, καταρράκωσε τον εμπνευστή του project, μπίζνεσμαν, αλλά και άνθρωπο του αθλητισμού, κ. Κούβελο.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση