Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Σοκ και φρίκη από τον βιασμό δύο ανήλικων παιδιών

Σοκ και φρίκη προκαλούν οι καταθέσεις που έδωσαν ενώπιον του Ανακριτή, δύο ανήλικα αδελφάκια, ένα κορίτσι 12 χρόνων και ένα αγόρι 14 χρόνων τα οποία κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον κουμπάρο των γονιών τους.


Πρόκειται για έναν 29χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως. Ο κατηγορούμενος έξω από το ανακριτικό γραφείο, έκλαιγε με λυγμούς, λέγοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να βλάψει τα παιδιά.

Ο νεαρός άνδρας κατηγορείται για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων, καθώς και για κατοχή πορνογραφικού υλικού. Το πορνογραφικό υλικό είχε βρεθεί στο σπίτι του και από εξέταση του προκύπτει ότι βιντεοσκοπούσε τις ασελγείς πράξεις του. Το  υλικό είχε αποθηκευμένο στο φορητό υπολογιστή του καθώς και σε άλλους ηλεκτρονικούς χώρους αποθήκευσης, που εστάλησαν για περαιτέρω εξέταση στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Το κουβάρι της ιστορίας, άρχισε να ξετυλίγεται  από τις καταγγελίες της μητέρας των παιδιών, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν και από την ιατροδικαστική εξέταση. 

Ο ιατροδικαστής είχε  διαπιστώσει στη 12χρονη ευρήματα που καταδείκνυαν  παρά φύση ασέλγεια και ταιριάζουν με τις καταθέσεις της 12χρονης, που δεν άντεξε και είπε όλη την αλήθεια στους γονείς της. Όσο για το 14χρονο αδερφό της, περιέγραψε στιγμές αποπλάνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση