Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Έρχεται το 2012 στο Mega!


« Master Chef II »

Οι εκκρεμότητες φαίνεται ότι κλείνουν σιγά σιγά στο Mega σε ό,τι αφορά τα χειμερινά τηλεοπτικά σχέδια τους. Έτσι είναι οριστικό ότι τα «Μυστικά της Εδέμ» θα συνεχιστούν έως το Δεκέμβριο του 2011...



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις με την παραγωγή και τους σεναριογράφους τής σειράς Έλενα Ακρίτα και Γιώργο Κυρίτση είχαν αίσιο τέλος. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα γυριστούν τα επιπλέον επεισόδια της καθημερινής σειράς.

Από την άλλη, μια και το «Μaster Chef II» θα βγει στον «αέρα» τελικά μετά το Γενάρη του 2012, το κανάλι ίσως να καλύψει τη ζώνη 23.00-00.00 της σεζόν Οκτώβρη με Δεκέμβρη 2011 με ξένα σίριαλ. Εξάλλου, έχει στο συρτάρι ολοκαίνουρια επεισόδια των σειρών «The Tudors» και «Damages».

Σε ό,τι αφορά τις νέες ελληνικές παραγωγές μυθοπλασίας έχουν εγκριθεί μόνο τέσσερις: Πρόκειται για την «Κλινική Περίπτωση» (προσωρινός τίτλος) με τον Γιάννη Μπέζο (δεν έχει ολοκληρωθεί το καστ), το «Με Λένε Βαγγέλη» με τον Βασίλη Χαραλαμποπούλο, το «Μπαμπα-Στρουμφ», και το «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου» της Ρένας Ρίγγα. Επίσης, στα δυο τελευταία σίριαλ, το καστ δεν έχει κλείσει.

Επιπλέον, μετά τον Ιανουάριο του 2012, εκτός από τους «Βασιλιάδες», το κανάλι θα προβάλλει και δεύτερο καθημερινό σίριαλ, δια χειρός Δημήτρη Αρβανίτη, το οποίο θα διαδεχθεί τη «Ζωή της Άλλης». Αυτόν τον καιρό αναζητείται το πρότζεκτ από το εξωτερικό, που θα προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα.


yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση