Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Χωρίς οπαδούς ο τελικός Κυπέλλου

Στη σύσκεψη που έγινε στην Ορεστιάδα, σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου ανδρών μεταξύ Ολυμπιακού και Ηρακλή (19/03, 19:00), αποφασίστηκε ότι δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο οπαδοί των δύο ομάδων...
.


Θα ακολουθηθεί το ίδιο μοντέλο που ίσχυσε στον ημιτελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αλλά και στον αγώνα της Α1 γυναικών μεταξύ των "αιωνίων".

1) Γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και χωρίς περιορισμούς

2) Αθλητές οποιουδήποτε αθλήματος από σωματεία της Ορεστιάδας και τα μέλη των ΔΣ των ομάδων και των συλλόγων, με ονομαστική λίστα και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης

3) Διαιτητές του βόλεϊ με ονομαστική λίστα και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης

4) Προπονητές του βόλεϊ με ονομαστική λίστα και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης

5) Μαθητές από τα σχολεία της Ορεστιάδας, με υπεύθυνο συνοδό, με ονομαστική λίστα και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης

6) Επίσημη προσκεκλημένοι του Δήμου Ορεστιάδας και της ΕΟΠΕ

7) Δημοσιογράφοι με ονομαστικές διαπιστεύσεις

8) Γονείς που θα συνοδεύουν ανήλικα παιδιά με ονομαστική προσωπική πρόσκληση

9) 30 άτομα από κάθε ομάδα για τις θέσεις των VIP με ονομαστική προσωπική πρόσκληση

Στην αρχική πρόταση της Ε.Ο.ΠΕ. για την υπό προϋποθέσεις (τρόπος μετακίνησης, τόπος διαμονής, ονομαστικές λίστες εγκεκριμένες από το ΔΣ των σωματείων, κ.ά.) χορήγηση 600 ονομαστικών προσωπικών εισιτηρίων σε φιλάθλους και των δύο ομάδων, καθώς και για μεγαλύτερο αριθμό VIP ονομαστικών προσωπικών προσκλήσεων για τα σωματεία, εκφράστηκε η κατηγορηματική αντίθεση όλων των συναρμόδιων φορέων και κυρίως της αστυνομίας, η οποία και δεν θα επέτρεπε τη διεξαγωγή του αγώνα παρουσία συνολικά 600 φιλάθλων από Ηρακλή και Ολυμπιακό.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν από την Αστυνομία ο Ταξίαρχος, Γιώργος Σαλαμάνγκας, από τη ΓΓΑ ο σύμβουλος του Παναγιώτη Μπιτσαξή, Βασίλης Ντάκουρης, από την Ε.Ο.ΠΕ. ο γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Σιδέρης και ο διευθυντής, Χάρης Σπηλιάκος, εκπρόσωποι του Αθλητικού Οργανισμού Ορεστιάδας, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή, Θεόφιλος Κολύμπατζης και Γιώργος Μανωλόπουλος, ενώ μέσω skype συμμετείχε στη συνάντηση και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Παντελής Ταρνατόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση