Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ηλίας Ψινάκης Τι αποκάλυψε για τον Σάκη Ρουβά;


Ο Ηλίας Ψινάκης σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Real News» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περίφημη φούστα που είχε φορέσει ο Σάκης Ρουβάς στο νυχτερινό κέντρο «Πύλη Αξιού» στη Θεσσαλονίκη (και μετέπειτα στο κέντρο που εμφανιζόταν στην Αθήνα) τον Οκτώβρη του 1998, τότε που ακόμα οι δύο άνδρες συνεργάζονταν...


«Η φούστα του Valentino που φόρεσε ο Σάκης ήταν στη λογική Παπανδρέου “ένα σκάνδαλο καλύπτεται με μεγαλύτερο″. Εκείνη την εποχή έπρεπε να αποσπάσω την προσοχή του κόσμου από το θέμα της συναυλίας στην Πράσινη Γραμμή, στην οποία συμμετείχαμε με αγνές προθέσεις, με τη λογική ότι η μουσική και ο αθλητισμός ενώνουν τους λαούς. Τότε, διάφοροι καλλιτέχνες που εκμεταλλεύονταν την Κύπρο και το πρόβλημά της ξεσήκωσαν τον κόσμο εναντίον μας. Παρακάλεσα τον Valentino και σχεδίασε αυτή τη φούστα και ο Σάκης εκτέλεσε το σχέδιο με μεγάλη συνέπεια και μαεστρία» είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

Στη συνέχεια, ο γνωστός μάνατζερ αναφερόμενος στη φούστα που φόρεσε πρόσφατα ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ, σχολίασε: «Για τον Σισέ, δεν μπορώ να φανταστώ ποια είναι η σημειολογία. Ήταν μια ωραία στιλιστική εμφάνιση, η οποία μου άρεσε πολύ, γιατί είναι και προχωρημένη και μπόρεσε πολύ καλά να την υπερασπιστεί. Δεν τον φόρεσε η φούστα, τη φόρεσε αυτός».

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για το πώς βλέπει την καριέρα του Σάκη Ρουβά στη «μετα-Ψινάκη εποχή», απάντησε: «πολύ γλυκιά, οικογενειακή και ανθρώπινη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση