Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Η… Σκλεναρίκοβα της Κύπρου!


Έχει ύψος 1,83 και η πρώην Σταρ Κύπρος είναι για τη Μεγαλόνησο ό,τι η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα για την Τσεχία. Ο λόγος για την Στέλλα Δημητρίου, απολαυστε την...

Η Στέλλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρνακα της Κύπρου. Έχει ύψος 1,83μ. και τα πόδια της ορθώνονται 117 εκατοστά πάνω από το έδαφος! Γι’ αυτό και στην Μεγαλόνησο την αποκαλούν «Αντριάνα Σκλεναρίκοβα»…

Από μικρή ηλικία της άρεσε πολύ ο αθλητισμός. Ξεκίνησε να κάνει ρυθμική γυμνιστική (σταμάτησε όταν ψήλωσε και δεν μπορούσε να κάνει δοκό), συνέχισε με στίβο, τένις και κολύμβηση.
Τελικά, κατέληξε στο βόλεϊ σάλας. Εκεί έμεινε για εννέα χρόνια και έπαιξε στην Εθνική Κορασίδων και στην Νεανίδων Γυναικών, κερδίζοντας πολλές διακρίσεις. Όταν ήταν στην Αθήνα έπαιζε παράλληλα βόλεϊ στον Πανιώνιο.
Μόλις τελείωσε το λύκειο άφησε την Κύπρο και μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει αισθητική και επαγγελματικό μακιγιάζ. Όμως, δεν ασχολήθηκε καθόλου με το αντικείμενο, καθώς την κέρδισε το μόντελινγκ.
Η πρώτη της επίσημη εμφάνισή της έγινε στον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Κύπρος τον Ιούλιου του 2000. Κατέκτησε τον πρώτο τίτλο και έκτοτε ξεκίνησε η καριέρα της.
«Εχω τρέλα με τα εσώρουχα. Πρέπει να έχω ίσαμε δύο συρταριέρες γεμάτες στρινγκ. Μάλιστα ψωνίζω εσώρουχα ανάλογα με τον σύντροφο που έχω, γιατί λαμβάνω υπόψη τα γούστα του!», έχει δηλώσει η Στέλλα.
Η Στέλλα θεωρεί ότι το χειρότερο σε έναν άνδρα δεν είναι το να είναι φτωχός, χαζός και μαμάκιας, αλλά μικροτσούτσουνος! «Μα πώς πας στον πόλεμο χωρίς το όπλο σου; Με αυτόν τον τρόπο δείχνει τον ανδρισμό του. Θεωρώ ότι το σεξ είναι πολύ σημαντικός παράγοντας σε μία σχέση».
Ενώ είναι της άποψης πως όλες οι γυναίκες είναι που… και όλοι οι άντρες είναι γουρούνια: «Γι’ αυτό δεν πάμε μπροστά. Οι γυναίκες έχουν χάσει κάθε μέτρο, δεν υπάρχει ηθική, ούτε σεβασμός και οι άντρες δεν είναι πιστοί. Ξέρεις τι έχω ακούσει από άνδρες φίλους μου;».






Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Στέλλα είχε στο παρελθόν σοβαρή σχέση με το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματία, Φώτη Γιαννιώτη. Τώρα όμως, είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του επιχειρηματία Μαξ Τρίγκα, καθώς το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί το καλοκαίρι.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση