Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός!

Όπως είναι γνωστό από το πρωί της Τρίτης, ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Εμμανουήλ Αντωνακάκης άσκησε έφεση εναντίον της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague
, αφού ο ίδιος χαρακτήρισε τα επεισόδια στο ματς με τον Παναθηναϊκό ως «ευρείας κλίμακας» και θεώρησε μικρή την ποινή που επιβλήθηκε στους Πειραιώτες και η οποία αφορούσε τιμωρία του «Γ. Καραϊσκάκης» για μία αγωνιστική και πρόστιμο 140.000 ευρώ.

Μετά από την έφεση του κυρίου Αντωνακάκη λοιπόν, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον κίνδυνο αύξησης της ποινής σε δύο αγωνιστικές (25η - Εργοτέλης, 27η ΑΕΚ) και όπως είναι λογικό, στο Λιμάνι επικρατεί ανησυχία.

Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσουν αναβολή της σημερινής εκδίκασης καθώς από χθες που έκανε την έφεση ο αθλητικός εισαγγελέας μέχρι σήμερα δεν προλαβαίνουν να συγκεντρώσουν όλα τα υπερασπιστικά στοιχεία, άρα δεν μπορεί να γίνει η εκδίκαση και λογικά θα πάρουν την αναβολή!


Επίσης σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες θα απαντήσουν και με αντέφεση, ζητώντας να εκπέσει η ποινή μίας αγωνιστικής που επιβλήθηκε στους «ερυθρόλευκους»!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι πολύ αισιόδοξοι σχετικά με την εν λόγω υπόθεση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όπως τόνιζαν από το βράδυ της Τρίτης «Δεν στοιχειοθετείται με τίποτα η κατηγορία περί ευρείας κλίμακας επεισόδια, αφού δεν υπάρχουν ούτε φθορές, ούτε τραυματισμοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση