Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Σφοδρές συγκρούσεις λεωφορείων & αυτοκινήτων- Σοβαροί τραυματισμοί


Aρχική ενημέρωση (21:26)
Αρκετοί τραυματίες είναι ο πρώτος απολογισμός σφοδρής σύγκρουσης μεταξύ λεωφορείων και πιθανότατα άλλων οχημάτων πριν από λίγα λεπτά στην Ε. Ο. Πατρών – Πύργου στο ύψος της Αρετής...
Το iliatora.gr βρίσκεται στον τόπο του ατυχήματος και σε λίγα λεπτά θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της Πυροσβεστικής που απεγκλωβίζουν τραυματίες. Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και το προσωπικό της Τροχαίας Αμαλιάδας προσπαθεί να αποσαφηνήσει αν πρόκειται για καραμπόλα οχημάτων ή διαδοχικά τροχαία.

Νεότερη ενημέρωση (22:03)
Σύμφωνα με το επιτόπιο ρεπορτάζ του iliatora.gr, ο μέχρι τώρα απολογισμός του διπλού τροχαίου είναι πέντε τραυματίες, οι περισσότεροι από αυτούς σοβαρά. Με βάση τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων όπου το ένα από τα δύο συγκρούστηκε στη συνέχεια και με λεωφορείο. Άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ που ακολουθούσε, φρέναρε για να αποφύγει το πρώτο λεωφορείο και πίσω του έπεσε άλλο αυτοκίνητο. Ακόμα αυτή την ώρα διακομίζονται με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τραυματίες προς τα γύρω νοσοκομεία και κέντρα υγείας. Η αρχική πληροφορία για έναν νεκρό ευτυχώς δεν επιβεβαιώνεται.
Νεότερη ενημέρωση (22:12)
Ένα σοβαρό τροχαίο είναι ικανό για να φανερώσει την «γύμνια» του Εθνικού Συστήματος Υγείας και τις σοβαρές ελλείψεις του ΕΚΑΒ στην Ηλεία. Μία ώρα και δέκα λεπτά μετά το ατύχημα και ακόμα βρίσκεται αιμόφυρτος και σοβαρά τραυματισμένος άνδρας, θύμα της δεύτερης σύγκρουσης. Έκκληση για ένα ασθενοφόρο κάνουν όσοι παρακολουθούν τα όσα έχουν συμβεί στο σημείο από την πρώτη στιγμή. Κανένας απο τους τραυματίες δεν ήταν επιβάτης των δύο λεωφορείων.

(22:51)Tέσσερις σοβαρά τραυματίες και ένας ελαφρύτερα ο απολογισμός των ΔΥΟ τροχαίων, που συνέβησαν στις 21:00 σχεδόν στο ίδιο σημείο, κοντά στη διασταύρωση της Αρετής.
Πλαγιομετωπική δύο οχημάτων στην Ε.Ο. Πατρών-Πύργου, με το ένα εξ αυτών να συγκρούεται μετά με λεωφορείο, με απολογισμό: Τέσσερις τραυματιές, οι τρεις σοβαρά, οδηγοί και οι δύο συνεπιβάτες τους (μια γυναίκα και τρεις άνδρες). Ακολούθησε σύγκρουση αυτοκινήτου με το πίσω μέρος λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ζακύνθου, το οποίο έκοψε ταχύτητα για να μην πέσει πάνω στα τρακαρισμένα οχήματα, με απολογισμό: Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός του Ι.Χ.
Νεότερη ενημέρωση (00:41)
Ένας τραυματίας διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, τρεις νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και η τραυματισμένη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Πύργου. Έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβησαν τα ατυχήματα διενεργεί η Τροχαία Αμαλιάδας.


iliatora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση