Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Εκτάκτως συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο σήμερα το απόγευμα


Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα εν όψει της Συνόδου Κορυφής, μετά και την τελευταία υποβάθμιση που ήρθε καθαροδευτεριάτικα για να θυμίσει στον ελληνικό λαό, ότι φέτος το Πάσχα αναμένεται η δική σταύρωση του, πριν έρθει η σταύρωση του Κυρίου την Κυριακή του Πάσχα..,
.
 Σύμφωνα με τα στελέχη της κυβέρνησης πρόκειται για άτυπο συμβούλιο, το οποίο ήταν προγραμματισμένο. Ακόμα κι έτσι να είναι, το σημερινό υπουργικό έχει μάλλον να συζητήσει έκτακτα ζητήματα και διόλου ευχάριστα.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συζητηθούν η υποβάθμιση – «βόμβα» του Moody’s, τα μέτρα επίλυσης του χρέους και το ζήτημα των λαθρομεταναστών.
Αυτό το τελευταίο, αποτελεί βραδυφλεγή βόμβα και έχοντας δημιουργήσει κόντρες στην κυβέρνηση, μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις σε περίπτωση, που κάποιος λαθρομετανάστης αποβιώσει.
Κάτι τέτοιο θα εξέθετε την κυβέρνηση ανεπανόρθωτα (διότι φέρει την καθαρή ευθύνη λόγω ασυγχώρητης ολιγωρίας και ατολμίας) και επίσης θα εξέθετε την χώρα στο εξωτερικό (εκεί που πλέον έχουν φθάσει τα πράγματα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση