Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Την... ψώνισε η Μπουλέ;


Είναι γεγονός ότι η Νάντια Μπουλέ στην πρεμιέρα τουDancing with the stars έκανε μία συγκλονιστική και τα μάλα σέξι εμφάνιση. Πήρε τα «μπράβο» της από την κριτική επιτροπή, έδωσε το φιλάκι της στον Γιάννη Λάτσιο, πήγε και στην Ευγενία Μανωλίδου και όλα ωραία και καλά. Χμ. Είναι πράγματι καλά;

Αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα, εκεί στο dancing δεν είναι όλα ρόδινα με την Μπουλέ και ειδικά με την Μπουλέ και τον παρτενέρ της, Θάνο. Λένε, λοιπόν, ότι εκείνη την...ψώνισε (πότε πρόλαβε πάλι) και δείχνει σημάδια σνομπισμού. Την έχει δει ντίβα και χορεύτρια, ενώ με τον παρτενέρ της είναι στα «μαχαίρια».
Μην τους βλέπεις χαμογελαστούς (τη Νάντια δηλαδή γιατί ο έρμος ο Θάνος αμίλητος κι ανέκφραστος είναι) και να φιλιούνται να αγκαλιάζονται. Αυτά on camera, γιατί off η «ξινίλα» της παρουσιάστριας είναι χειρότερη και από του λεμονιού! Κι αν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά, βλέπω τον παρτενέρ να παίρνει την «εκδίκηση» του στο χορό και πάνω σε κάνα αεροπλανικό να την... προσγειώνει σαν τσουβάλι. Χαχαχα. Αλήθεια, άμα θέλει να την «εκδικηθεί» έχει πολλούς και χαριτωμένους τρόπους για το τηλεοπτικό κοινό, να το κάνει. Αλλά όχι δεν θα του βάλουμε εμείς ιδέες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση