Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Αυτοί θα χορέψουν στο «Dancing»…

Μετά από πολλές ώρες συσκέψεων και δεκάδες επαφές, οι stars είναι επιτέλους έτοιμοι να ανέβουν στην πίστα του «Dancing with the Stars» και να λικνιστούν στους ρυθμούς της σάμπα, της σάλσα και πολλών ακόμη χορών!
Και μπορεί ο Ant1 να κρατά καλά «κρυμμένη» τη λίστα με τους 


διαγωνιζόμενους, η «Espresso» όμως με σημερινό της δημοσίευμα μας παρουσιάζει τα νέα αστέρια του «Dancing». 




Και για να μην πολυλογούμε, ας ξεκινήσουμε με τις γυναίκες διαγωνιζόμενες, οι οποίες να σημειωθεί ότι προέρχονται από όλους τους χώρους, καθώς και από ανταγωνιστικά κανάλια. Πρώτη και καλύτερη, η Γωγώ Μαστροκώστα που μετά το «ναι» για τη συμμετοχή της στο φιλανθρωπικό show του Ant1, ετοιμάζεται να κάνει την επιστροφή της στα τηλεοπτικά δρώμενα …



χορεύοντας! Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τη Μαριέττα Χρουσαλά. Η πρώην Σταρ Ελλάς θα ανέβει στην πίστα του «Dancing», αποδεικνύοντάς μας πως ένα μοντέλο μπορεί να είναι καλό, όχι μόνο στην πασαρέλα, αλλά και στο χορό. Η Ελεονώρα Μελέτη, επίσης, φέρεται να έχει αποδεχθεί την πρόταση του Ant1, κι έτσι πολύ σύντομα θα τη δούμε να επιστρέφει στα παλιά της λημέρια, όχι όμως για να παρουσιάσει, αλλά για να χορέψει! Ένα βήμα πριν βρεθεί στο «Dancing» είναι και η Αγγελική Ηλιάδη, όπως επίσης και η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη.

Όσο για τους άνδρες της παρέας… οι ηθοποιοί Γιώργος  Χρανιώτης και Αργύρης Αγγέλου, οι τραγουδιστές Γιώργος Γερολυμάτος και Κώστας Μαρτάκης, ο συμπαρουσιαστής της Ελένης Μενεγάκη, Φαίδων Κεφαλέας και ο διάσημος κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς θα οριστικοποιήσουν αυτές τις μέρες τη συμμετοχή τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση