Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

"Πιστεύω ότι δικαιούμαι να προσπαθήσω να γίνω πρωθυπουργός" Διαβάστε περισσότερα empisteytiko: "Πιστεύω ότι δικαιούμαι να προσπαθήσω να γίνω πρωθυπουργός"

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την πρωθυπουργία της χώρας εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος μιλώντας στον Realfm, είπε χαρακτηριστικά:
«Πιστεύω ότι δικαιούμαι να προσπαθήσω να γίνω πρωθυπουργός».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξήγησε ότι δεν...
είναι απαραίτητο να ενωθεί η κεντροδεξιά για να συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ εκτίμησε ότι οι εκλογές ενδέχεται να γίνουν μέσα στη χρονιά. «Αυτή την αίσθηση μου έδωσε ο πρωθυπουργός κατά την πρόσφατη συνάντησή μας», είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ «αναιμικό» και «ανεπαρκές», ενώ δήλωσε ότι πλέον εργάζεται για να ρίξει την κυβέρνηση! Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε ξανά στο ενδεχόμενο συνεργασίας του με την ΝΔ λέγοντας «Είμαι ανοιχτός άνθρωπος και ψάχνω το διάλογο. Στη ΝΔ δεν βρίσκω άνθρωπο για να μιλήσω. Βλέπω φοβισμένους ανθρώπους. Αν φύγει από φοβικά σύνδρομα ο κ. Σαμαράς ξέρει το τηλέφωνο και τη διεύθυνση μου. Εγώ θέλω να ρίξω τη κυβέρνηση. Θα τους πολεμήσω». Τέλος, επιτέθηκε και στον κ. Σαμαρά χαρακτηρίζοντάς τον «τύποις αρχηγό» και υπογραμμίζοντας ότι «επί της ουσίας» αρχηγός είναι ο Φ. Κρανιδιώτης.


Διαβάστε περισσότερα empisteytiko: "Πιστεύω ότι δικαιούμαι να προσπαθήσω να γίνω πρωθυπουργός" http://empisteytiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_8038.html#ixzz1HYyrRk5K

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση