Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Στον «αέρα» η ελληνική ιστοσελίδα της Harley Davidson

Στον “αέρα” βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η ελληνική ιστοσελίδα της Harley Davidson. Η ιστοσελίδα, www.harley-davidson.gr, αποτελεί την κύρια πύλη ενημέρωσης του κοινού για οτιδήποτε αφορά την Harley Davidson, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο...

Tο περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι σύγχρονο, ώστε να είναι φιλικό προς την χρήση, εύκολα διαχειρίσιμο και να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους επισκέπτες κατά την πλοήγησή τους και την αναζήτηση των ιδανικών επιλογών μοτοσικλέτας Harley Davidson για αυτούς και να προσφέρει καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πελατών.

Μέσα στην ιστοσελίδα της εταιρείας ο επισκέπτης μπορεί να αντλήσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα υπάρχοντα και τα νέα μοντέλα της Harley Davidson, να ενημερωθεί για τα πιό δημοφιλή μοντέλα, τα αξεσουάρ και τον εξοπλισμό μοτοσικλέτας, καθώς επίσης και για τις εποχικές συλλογές ρούχων της κορυφαίας εταιρείας μοτοσικλετών.

Επιπλέον, του δίνεται η δυνατότητα να βρεί όλα τα γνήσια ανταλλακτικά της Harley Davidson και να κλείσει Online test ride με το μοντέλο της επιλογής του, καθώς επίσης και να εντοπίσει τις αντιπροσωπείες της εταιρείας σε όλη της Ελλάδα.

Ο κ. Gaetano Di Piazza, Regional Sales & Aftersales Manager South East Europe της Harley Davidson δήλωσε: “Το τεχνολογικό, αλλά και αισθητικό επίπεδο της ιστοσελίδας μας αποτελούν απόδειξη της δέσμευσης που διαθέτει η εταιρεία μας στην Ελληνική αγορά μοτοσικλέτας. Η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας ήταν και παραμένει στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας και πιστεύω πως μέσα από την ελληνική μας ιστοσελίδα θα έρθουμε πιο κοντά στο κοινό μας στην τοπική αγορά και θα απλουστεύσουμε ακόμη περισσότερο την διαδικασία ενημέρωσης, αναζήτησης των μοντέλων και αγοράς προϊόντων.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση