Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Οι REM εξηγούν γιατί δεν θα κάνουν περιοδεία

O νέος δίσκος των R.E.M. ονομάζεται Collapse Into Now και κυκλοφορεί αυτές τις μέρες. Αν όμως περιμένετε να ακούσετε κάποια από τα καινούργια τους τραγούδια σε συναυλία, μάλλον οι ελπίδες σας είναι περιορισμένες....
Οι R.E.M. έχουν ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό πως παρά το γεγονός ότι έχουν νέο δίσκο στη διάθεση τους δεν πρόκειται να βγουν σε περιοδεία ώστε να τον προωθήσουν. 

Ο κιθαρίστας τους, Peter Buck εξήγησε το λόγο της απόφασης τους. "Τα τελευταία 8-10 χρόνια περιοδεύσαμε αρκετά. Σε κάποιο σημείο έμοιαζε σαν να επαναλαμβανόμαστε και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν το θέλουμε", τόνισε ο Buck στο περιοδικό, Beatweek.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν φοβάται πως αυτή η απόφαση τους θα έχει επιπτώσεις στις πωλήσεις του νέου δίσκου. "Σε μία εποχή που οι πωλήσεις δίσκων όλων και μειώνονται, δεν νομίζω πως αποτελεί πρόβλημα η έλλειψη περιοδείας. Για να πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος αν οι συναυλίες πουλάνε δίσκους. Τι είναι τελικά αυτό που πουλάει δίσκους; Φαίνεται πως όλο και λιγότερος κόσμος αγοράζει δίσκους οπότε κάνε ότι γουστάρεις", απάντησε ο Buck και μάλλον δεν έχει πολύ άδικο.

Το Collapse Into Now είναι το 15ο album των R.E.M.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση