Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ελεύθερη και ωραία

Ήρεμη και χαρούμενη, έχοντας ρίξει το μεγαλύτερο βάρος της στο φορτωμένο πρόγραμμά της, η Έλενα Ράπτη δείχνει να  απολαμβάνει την καθημερινότητά της, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα...
Οι αυξημένες υποχρεώσεις της στη Γραμματεία Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας τη θέλουν ολοένα και  πιο δραστήρια, κάτι που την ίδια την ευχαριστεί. Πριν από λίγες ημέρες, διοργάνωσε εκδήλωση στον πεζόδρομο της Ικτίνου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με θέμα «Προστασία του Περιβάλλοντος και των Ζώων». Για ακόμη μια φορά απέδειξε το ενδιαφέρον της για την προστασία του περιβάλλοντος και για τα ζώα, ενώ  δεν σταμάτησε να παίζει με τους τετράποδους φίλους που βρέθηκαν στον πεζόδρομο της συμπρωτεύουσας.
Η βουλευτής κρατάει πλέον την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Με κάθε τρόπο φροντίζει να μη γνωρίζει σχεδόν κανείς πότε και με ποιους βγαίνει έξω. Εξάλλου ήταν στοίχημα για τη λαμπερή Έλενα να μη δίνει αφορμές για σχόλια όσον αφορά την προσωπική της ζωή. Γεγονός είναι πάντως ότι το τελευταίο διάστημα είναι πάντα χαμογελαστή και φανερά ανανεωμένη. Δεν έχει αποκαλυφθεί αν πρωταγωνιστεί κάποιος άντρας στη ζωή της, αλλά ηΈλενα Ράπτη φαίνεται να απολαμβάνει την κάθε στιγμή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση