Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Όταν η σιωπή είναι χρυσός!


Κύριε Πρόεδρε, Τα πράγματα στη ζωή, πολλές φορές είναι πιο απλά απ’ όσο δείχνουν.
Αν λοιπόν σέβεσαι τον εαυτό σου.
Αν τιμάς αυτόν που σε πληρώνει αδρά
Αν έχεις εγωισμό και φιλότιμο…
Τότε δεν αναζητάς την παραμικρή δικαιολογία, δεν ψάχνεις άλλοθι… Κάνεις το πιο έντιμο: ΠΕΤΑΣ τη φανέλα σου. Δεν έχεις τα καρύδια να τη φοράς. Και πρέπει να ντρέπεσαι γιατί δεν την ίδρωσες!...

Δεν έχει την απαίτηση ο υγιής φίλαθλος να κερδίζει συνεχώς η ομάδα του. Δεν έχει την ανόητη απαίτηση της διαρκούς επιτυχίας.
ΕΠΙΘΥΜΕΙ απλά να βλέπει πως τα δίνεις όλα!
ΑΠΑΙΤΕΙ να είσαι εκεί όταν πρέπει!
ΘΕΛΕΙ να γυαλίζει το μάτι σου, να προσπαθείς, και είναι έτοιμος να σε χειροκροτήσει ακόμα και στην ήττα…
Ο Ολυμπιακός -δυστυχώς- δεν είχε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ απ’ όλα αυτά.
Θα είχαν κάθε δικαιολογία οι παίκτες του, φυσικά και ο κ.Ίβκοβιτς, αν ήταν ατάλαντοι και αν η Σιένα ΗΤΑΝ η απόλυτη «μηχανή» του μπάσκετ.
Όταν όμως έχεις δώσει δείγματα γραφής με τους +48 πόντους στο α’ ματς, δείχνεις πως «το ’χεις» αλλά το χάνεις  απ ’τη δική σου ανόητη αλαζονεία.
Χάνεις την καλή ψυχολογία, χάνεις το πάθος του πολεμιστή, η μύτη σου αγγίζει τα σύννεφα, ενώ ο αντίπαλος διαχειρίζεται ΤΕΛΕΙΑ τη συντριβή.
Κι εσύ υπνωτισμένος, απλά παρακολουθείς. Οι Ιταλοί 100% ΔΙΚΑΙΑ πήραν το τρένο για τη Βαρκελώνη. Το ΔΙΚΟ σου εξπρές, στο οποίο είχες κλείσει και εισιτήριο… πρώτης θέσης. Η απόλυτη ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ!
Έτσι έδωσες διπλή χαρά στον Παναθηναϊκό, ο οποίος κατά δήλωση του κ. Θανάση Γιαννακόπουλου, χάρηκε πιο πολύ απ’ τη νίκη της ομάδας του την ήττα του Ολυμπιακού. Ας τον κρίνουν εκείνοι, οι οποίοι με παρόμοιες δηλώσεις… ανώριμων οπαδών «καταθέτουν» αιχμηρά σχόλια περί… οπαδισμού και τυφλού φανατισμού.
Αν κάποιοι λοιπόν σέβονται τον εαυτό τους, τη φανέλα που φορούν, τα χρήματα των «χρυσών τους» συμβολαίων, ας κάνουν αυτό που τους αξίζει. Ας τα παραδώσουν όλα στην κρίση δύο παιδιών, του Παναγιώτη και του Γιώργου, που έχουν ΜΑΤΩΣΕΙ χρόνια τώρα, χωρίς να είναι και άμοιροι ευθυνών.
Σε πρώτη φάση, επειδή οποιαδήποτε δικαιολογία των παικτών και του προπονητή θα ακούγεται ως κοροϊδία, καλό θα είναι να θυμηθούν πως η σιωπή είναι χρυσός, και αν δεν καταλαβαίνουν ας τους μιλήσει κάποιος… νεοελληνικά, τουτέστιν ας τους πει: ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ!
Με σεβασμό



http://www.gazzetta.gr/bloggers/proedros/item/1054706835-%CE%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B7-%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CE%AE-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CF%8C%CF%82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση