Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Σέξι χορός… μέχρι το τέλος του κόσμου!



Όπως έχουμε ξαναπεί η Britney Spears έχει αποφασίσει να κάνει δυναμικό comeback με το νέο της άλμπουμ «Femme Fatale» και αυτό μας το κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρο μέσα από το βιντεοκλίπ του νέου της single «Till The End», που θα μπορούσε άνετα να παρομοιαστεί με μιούζικαλ της γνωστής ταινίας «Mad Max»...




Η Britney μόλις χθες κυκλοφόρησε από το επίσημο κανάλι της στο YouTube ένα 30” preview από το κλιπ, στο οποίο έχει καταφέρει να αποτυπώσει τέλεια τον τίτλο του, δηλαδή, το τέλος του κόσμου! Την ώρα που η τραγουδίστρια και οι χορευτές της χορεύουν, γύρω τους ο κόσμος καταρρέει, ενώ κομήτες φαίνονται να πέφτουν στη Γη.



Το «Till The End» είναι το δεύτερο single από το άλμπουμ «Femme Fatale» που κυκλοφόρησε πριν από τέσσερις εβδομάδες και κατάφερε να μπει στην πρώτη δεκάδα των αμερικανικών chart μέσα σε ελάχιστες ημέρες. Τους στίχους του τραγουδιού έχει γράψει για την Britney η συνάδερφός της Kesha.



Και σε αυτό το βιντεοκλίπ η 29χρονη τραγουδίστρια δείχνει ανανεωμένη και sexy, ενώ την βλέπουμε και πάλι να χορεύει με τον εντυπωσιακό τρόπο που την είχαμε γνωρίσει. Το ολοκληρωμένο βίντεο του τραγουδιού έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αύριο.


 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση