Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Επεισόδια και δακρυγόνα στο Κολωνάκι


Ένταση και επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν λίγο πριν τις 14:00, στην οδό Κουμπάρη, στο Κολωνάκι, μεταξύ διαδηλωτών της ΠΟΕ-ΟΤΑ και αστυνομικών δυνάμεων. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε σοβαρά ένας διαδηλωτής στο κεφάλι...







Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι διαδηλωτές, πραγματοποιούσαν πορεία στο Σύνταγμα με προορισμό το υπουργείο Εσωτερικών, αλλά δεν τους επετράπη η διέλευση στο ύψος της Βουλής. Για τον λόγο αυτό, οι διαμαρτυρόμενοι κινήθηκαν τρέχοντας από τις οδούς Πανεπιστημίου, Κριεζώτου, Ακαδημίας και Κανάρη, προκειμένου να προσεγγίσουν το κτίριο του υπουργείου από την πίσω πλευρά.

Στην οδό Κουμπάρη, όμως, υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις και οι διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον φραγμό. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών για να τους απωθήσουν, αλλά τελικά οι διαδηλωτές βγήκαν στη Βασιλίσσης Σοφίας και έφτασαν μέχρι το υπουργείο Εσωτερικών, όπου μέλη επιτροπής τους συναντήθηκαν με τον υπουργό, Γιάννη Ραγκούση.

Περί τις 14:30 οι διαδηλωτές διαλύθηκαν χωρίς να σημειωθούν άλλα επεισόδια.

Στη συνάντηση με τον πρόεδρο των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλο, ο Γιάννης Ραγκούσης τόνισε ότι δεν πρόκειται να κάνει καμία υποχώρηση στο θέμα των συμβασιούχων στους δήμους.

Για την Τετάρτη έχει εξαγγελθεί 24ωρη απεργία στους δήμους, ενώ για τις 10:00 έχει προγραμματισθεί συγκέντρωση των εργαζομένων στην πλατεία Κοτζιά.



 

 

 

 

 

 

 

 


protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση