Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Aκόμα μια Μπα(ρ)τσα


Αααααχ. Ετοιμαστειτε για ακομα ενα μιζερο ποστ μου για τον Μουρινιο (εγω το διασκεδάζω παντως και το λεω εξ’ αρχης , με καλη διαθεση τα γραφω και για χαβαλε. Μη με μπινελικώνετε αδικα δηλαδη…)

Τελικά ο Special Five τα κατάφερε. Εγκλώβισε και παλι τον αντίπαλο και τον περιόρισε στα 2 μόνο τεμάχια. Ναι ειναι λίγο ειρωνικό και με πολύ χολή. Για έναν προπονητη που στο ξεκίνημά του είχα πιστέψει ότι μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω στο ποδόσφαιρο, απο το πισωγύρισμα στα χρόνια του Χερρέρα. Δεν τρέχει και τίποτα , είμαι μίζερος. Και αφου είμαι μίζερος ας κάνω λίγη πλακίτσα με τον ανύπαρκτο.
Και κατ’ αρχήν για το ταλέντο που έχασε το Χόλιγουντ. Ρε παλικάρι μου αφου «το έχεις» γιατί δεν έγινες ηθοποιός να κονομάς, να έχεις και τη δόξα, και με σκοτίζεις; Ρε τέτοια κατοχή μπάλας στην έδρα της ούτε η Σκόντα Ξάνθη δε θα είχε με την Μπαρτσελόνα. Πέντε πάσες , έστω στην τύχη θα κατόρθωνε ή έστω ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ να αλλάξει. Ρεάλ Μαδρίτης λέει, Μπερναμπέου λέει, ελ κλάσικο λέει και … σπέσιαλ ουάν λέει και η μπάλα στα πουλιά στο 2ο άγγιγμα, μη μείνει πολύ στο χόρτο και μας ξεπαρθενέψουνε οι Καταλανοί. Αντρίκιο, νοικοκυρεμένο συστημα, μόνο ο Πουρίνιος τετοιες εμπνεύσεις. Δεν είναι κάθε μέρα τ’ Αι Γιαννιού λένε στο χωριό μου Ζοσελίτο. Και αν κοιμήθηκε ο Πανάγαθος τις προάλλες στο κύπελλο, δε σημαίνει ότι θα κοιμάται συνέχεια.
Βρήκε λοιπόν την ευκαιρία η Μπαρτσελόνα όχι μόνο να πάρει την νίκη αλλά και την πρόκριση (εκτος αν ο Μουρίνιο αλλάξει 100% μυαλά και αυτό συμβει σε συνδυασμό με ένα απόλυτο θαύμα) αλλά και να κάνει απίστευτη πλακίτσα στη Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου. Και φυσικά τέτοιο ψοφίμι δεν θα το άφηνε να πάει χαμένο ο Μέσι (τι θα ακουσουνε τα αυτάκια μου για τον «νεο Μαραντόνα» Παναγίτσα μου…) που το … δάγκωσε δις. Το δεύτερο τεμαχιάκι πραγματικά πολύ όμορφο γκολ. Ομως αν εχει κανεις τη διάθεση ας παρακολουθήσει όλη την άμυνα της Ρεαλ. Μάλλον τα είχαν ήδη παρατήσει και … θαύμαζαν τον Αργεντινό. Ούτε στον κόπο για φάουλ δεν μπήκανε.
Και τώρα που λεω «τα είχαν παρατήσει». Μεγαλη επιτυχία του Μουρίνιο αυτή. Η ομάδα του πάλεψε το ματς οπως μόνο αυτος θα μπορούσε να σχεδιάσει. Μπήκε μέσα με τα πόδια ανοικτά και περίμενε μπας και…ξαστοχήσει ο «εραστης». Κορυφαία σκέψη. Μετά το 1-0 αντί να το παλέψει η Ρεάλ περίμενε να μάθει πόσα γκολ έχει διάθεση η Μπάρτσα να της σφυρίξει. Και ευτυχώς γι’ αυτην οι Καταλανοί δεν είχαν και τα τρομερά κέφια. Απλά ξεφτίλισαν με πασούλες το Μουρινιοποδόσφαιρο και ριξανε και μια τελική βολή στο τέλος για να μην υποφέρει το πτώμα.
Ολα αυτά απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δέν έπαιξε κανένα διαστημικό ποδόσφαιρο χθες. Απλά έπαιξε για να κερδίσει το ματς. Την ώρα που η Ρεάλ του πιό άδικα διαφημισμένου προπονητή όλων των εποχών στον πλανήτη έπαιξε για να μη χασει ως το 1-0 και για να προκαλέσει οίκτο και να μη φάει πολλά από το πρώτο γκολ μέχρι τη λήξη.
Μου άρεσε. Το γεγονός ότι θα δούμε στον τελικό τις δύο καλές ομάδες και οχι τα δυο σούργελα που «τρουπώσανε» στους 4 , τις οιδε απο ποια τρύπα.
Το δεύτερο γκολ του Μέσι.
Η προπόνηση της Μπαρτσελόνα για να ξεφτιλίσουν τον Πορτογάλο , με πασούλες και …διατατικές ασκήσεις, την ώρα που η Ρεάλ παρακολουθούσε.
Η πίτσα a-la diavola σε συνδυασμό με την κρύα μπύρα.
Η απουσία γυναίκας απο την ποδοσφαιροπαρέα (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Σορι κυρίες μου αλλα ειμαι ο κλασικος φαλλοκράτης που εξακολουθει να του τη σπαει η παρουσια γυναικων στις εξέδρες)
Με χάλασε. Η Ρεάλ Μαδρίτης.Ρεμαλ Μαντρι δηλαδη… Συμπαθούσα αυτή την ομάδα κάποτε, αλλά πλέον παίζει ποδόσφαιρο επιπέδου Football League 2 στα μεγάλα ματς.
Τα καραγκιοζιλίκια Πεδρο και Σερτζιο στην προσπαθεια να κερδίσουν κόκκινη με θεατρινισμούς δυναμιτίζοντας το κλίμα ενος αγώνα.
Η αχτένιστη τρίχα όπως βγαίνεις αριστερά του Φλωριάνο Ρονάλντο.
Το γεγονός ότι ο Πέπε πρόλαβε και έπαιξε σχεδόν μία ώρα (καλά ρε αθεόφοβε ΔΕΚΑΡΙ ΣΤΗ ΡΕΑΛ Ο ΠΕΠΕ;;;;; ).
Στην τελική χτες είδαμε την εκδοχή της Μπαρτσελόνα του «πάω για το αποτέλεσμα» άλλα με τα γνωστά στατιστικά και εικόνες σε πάσες/κατοχή μπάλας .Δεν ξέρω πόσο μπορεί να προσβάλει τους Μαδριλένους το 21%-79% στην κατοχή μπάλας και οι 156-478 πάσες , αλλά ακούγοντας τις δηλώσεις του «δεν ήμουνα στο γήπεδο» Special One είμαι σίγουρος ότι αυτόν δεν τον προσβάλλει καθόλου. Και γιατί άλλωστε; Οι δημόσιες σχέσεις να ειναι καλά… Εγώ πάντως χάριν των … παλιών καιρών θα του δώσω την ευκαιρία και του τελευταίου «ελ Κλάσικο» για να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος.

elsobrero

1 σχόλιο:

  1. Προσυπογραφω και επειδη ειμαι κοντα στα πενηντα πια, πιστευα οτι ειχαμε ξεμπερδεψει με το κατενατσιο αλλα που.......Αντι να λεει ευχαριστω που η αλλτε μεγαλη Ρεαλ τελειωσε το παιγνιδι με δεκα βγαζει και γλωσσα.....Ολοι οι αποτυχημενοι εκαναν κομα χα χα χα .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση