Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ξεκίνησε η ελληνική εβδομάδα μόδας

Ξεκίνησε η 13η κατά σειρά διοργάνωση μόδας στην Αθήνα! Το παρόν στα εγκαίνια έδωσαν αρκετοί άνθρωποι από το χώρο της μόδας, ηθοποιοί αλλά και τραγουδιστές...








Στην τελετή των εγκαινίων της ελληνικής εβδομάδας μόδας ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, έδειχνε ιδιαίτερα ικανοποιημένος και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος Αθηναίων ανοίγει τις εγκαταστάσεις της «Τεχνόπολις», τις πύλες μιας ξεχωριστής γιορτής, που στόχο έχει να αναδείξει την Αθήνα που τολμά, που καινοτομεί, που προχωρά μπροστά, υποστηρίζοντας την δημιουργικότητα και την καλλιτεχνική έκφραση.»



Στην εκδήλωσε παρευρέθηκαν επίσης και άνθρωποι από το χώρο του θεάματος και της μουσικής σκηνής, όπως η Βάνα Μπάρμπα, ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Ιωάννα Σουλιώτη καθώς επίσης και ο Δημήτρης Μητροπάνος.

Στην φετινή Ελληνική Εβδομάδα Μόδας έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους τόσο οι Έλληνες σχεδιαστές, όσο και ξένοι.



Βέβαια, η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας εμπλουτίζεται με νέες ιδέες και νέα προγράμματα, με σκοπό να απευθυνθεί σε ένα μεγαλύτερο και πιο διευρυμένο κοινό, φιλοδοξώντας να γίνει μια μεγάλη γιορτή της πόλης της Αθήνας και να φέρει σε επαφή όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο - και ιδίως τους νέους - με την έννοια της μόδας όπως αυτή επηρεάζει και διαμορφώνει την καθημερινή ζωή.



Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην παρουσίαση πολιτιστικών γεγονότων από όλους τους χώρους της τέχνης (μουσική, εικαστικά, χορός, κινηματογράφος, design, νέες μορφές έκφρασης, κ.λ.π.) που έχουν να κάνουν με τον κόσμο της μόδας. Την δημιουργία δηλαδή ενός διεθνούς Φεστιβάλ Μόδας & Τέχνης, το οποίο θα αναδεικνύει την ευρύτερη κοινωνική διάσταση της Μόδας.




Ο κόσμος που θα βρεθεί αυτές τις μέρες στο Γκάζι θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ρούχα και αξεσουάρ γνωστών σχεδιαστών σε πολύ χαμηλές τιμές, μέσω του night boutique που θα λειτουργεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση