Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Deep Inside presents: Späk w/ K.atou + MaK


Μας έχετε μάθει Σάββατο κάθε μήνα, αλλά αυτή τη φορά και μόνο ερχόμαστε DEEP INSIDE την Παρασκευή, 29 Απριλίου καλωσορίζοντας στην Αθήνα τον Späk, από το Βερολίνο ως φιλοξενούμενο στα decks του six d.o.g.s...

Ο Späk γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βαυαρία, και μένει πλέον μόνιμα στο Βερολίνο. Ήδη από το 1994 είχε τη πρώτη του επαφή με την ηλεκτρονική μουσική και ξεκίνησε να παίζει ως dj από το 1999, και αγαπά την House μουσική σε όλες τις εκδοχές της, καθώς επίσης να βρίσκεται στα decks με τους δίσκους του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για όσο αντέχει το κοινό, και να το τροφοδοτεί με μουσική ενέργεια.
Στο σκοτάδι ενός club, το πιο σημαντικό δεν είναι το όνομα του dj ή το βάθος του μπάσου, αλλά η διάθεση, η ατμόσφαιρα, και η ζεστασιά του χώρου που μπορεί κάποιος να χαθεί deep inside στη μουσική και να ενωθεί με όσους χορεύουν δίπλα του, και ο Späkπαίζει μουσική που αγγίζει την ψυχή και κάνει το σώμα να κινηθεί στο ρυθμό.
Έχει παίξει στο Forsthouse, Cartel (Αθήνα), Royal Bambi (Dortmund), Rakete (Nuremberg) Palais (Munich) και στο Βερολίνο στο Edelweiss Basemen, Farbfernseher , Kleine Reise, ενώ πλέον διοργανώνει με φίλους τους ένα νέο πάρτυ, το Τutti Frutti.
Την Παρασκευή, 29 Απριλίου έρχεται και σας προσκαλεί να αφαιθείτε σε ένα μουσικό ταξίδι στο dance floor, έχοντας παρέα στα decks, τους δικούς μας δυναμικούς resident dj, K.atou και ΜaK.
Το event θα ξεκινήσει στις 00:00 τα μεσάνυχτα και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Περισσότερες πληροφορίες:six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι - Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση