Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Μήπως είστε γραφίστας με ταλέντο DJ;


Το μετα-ΕΒΓΕ πάρτι, που κατά παράδοση γίνεται στο Βios, έχει φέτος μια πολύ ενδιαφέρουσα διάσταση:
Τη συγκεκριμένη βραδιά δε θα υπάρχει ένας, ούτε δύο, αλλά 12 (δώδεκα) djs. Και μάλιστα θα είναι όλοι τους γραφίστες. Ίσως να είστε κι εσείς οι ίδιοι!
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Το Bios στις αρχές του 2010 απέκτησε την πλατφόρμα του Silent Sound Show (SSSh!), έχοντας σκοπό να την χρησιμοποιήσει σε μια ποικιλία δραστηριοτήτων όπως μουσικές εκδηλώσεις, περφόρμανς και προβολές ταινιών.
Τα Silent Sound Show (Sssh) πάρτυ δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να βιώσει την εμπειρία ενός χορευτικού event μέσα από μια τελείως διαφορετική προσέγγιση. Σε όσους βρεθούν στο χώρο του Bios θα μοιραστούν από ένα ζευγάρι ειδικά ακουστικά με δυο κανάλια που παίζουν αντίθετου είδους μουσική από δυο DJs ταυτόχρονα. Φορώντας τα ακουστικά το κοινό μπορεί να αλλάζει κανάλι και να επιλέγει κάθε φορά τον DJ που θέλει να ακούσει. Όσοι δεν φορούν ακουστικά αντιμετωπίζουν το αξιοπερίεργο θέαμα αυτών που χορεύουν χωρίς να μπορούν όμως οι ίδιοι να ακούσουν τη μουσική…

Οι μουσικές κατηγορίες που θα «διαγωνιστούν» το βράδυ της 16ης Απριλίου στο Bios είναι οι παρακάτω:
Pop
Dance
Electronica
80s
70s disco/ soul
Hip-hop
Rock n’ roll
Indie
Ελληνικό ποπ
Ελληνικά λαϊκά
Classic rock
Hard rock/ metal
Υπενθυμίζουμε ότι το πάρτι (και φυσικά η τελετή απονομής των ΕΒΓΕ) θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Απριλίου. Η πρόσβαση στο πάρτι θα είναι δωρεάν για όσους έχουν μαζί τους το εισιτήριο από την τελετή απονομής (οι υπόλοιποι θα πρέπει να πληρώσουν ένα εισιτήριο της τάξης των πέντε ευρώ).
Όσοι θέλουν να συμμετέχουν ως DJs θα πρέπει να προωθήσουν τα στοιχεία τους στο info@ebge.gr μέχρι την Παρασκευή 8 Απριλίου αναγράφοντας την 1η και 2η κατηγορία της αρεσκείας τους.
Οι συμμετέχοντες και το τελικό πρόγραμμα της βραδιάς θα ανακοινωθούν από το site των ΕΒΓΕ και του Bios.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση