Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Facebook προβλήματα: Profile Creeps και Twilight Breaking Dawn, προφίλ και tag φωτογραφιών μαζί


Είναι Facebook scams και οι δύο προσπάθειες, δηλαδή ό,τι φτάνει σε εσάς από φίλους που έχει σχέση με το Profile Creeps και το Twilight Breaking Dawn είναι α-π-ά-τ-η...
Στην πρώτη περίπτωση, υποτίθεται ότι το application θα δείξει πληροφορίες για το ποιος κοιτάει το προφίλ σας ενώ στην δεύτερη περίπτωση λαμβάνετε notifications για tag σε φωτογραφία από φίλους. Τόσο το Profile Creeps όσο και το Twilight Breaking Dawn που έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας στο Facebook τις τελευταίες ώρες, έχουν ένα και μόνο σκοπό: να χρησιμοποιήσουν δεδομένα και το προφίλ του χρήστη για να εξαπλωθούν και φυσικά να πλουτίσουν τους scammers που σκαρφίστηκαν τις απάτες.
ΔΕΝ χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο από τα δύο αυτά apps, ούτε να κάνετε link στο Play Now του Twilight Breaking Dawn. Με αυτό τον τρόπο βοηθάτε στην εξάπλωση του προβλήματος στο Facebook και φυσικά στην ενόχληση των φίλων σας. ΔΕΝ χρειάζεται να κάνετε κλικ σε links.
Αν θέλετε βοήθεια για να αφαιρέσετε αυτά τα apps αφήστε σχόλιο.
Update: Πηγαίνετε στο προφίλ σας. Δείτε αν υπάρχουν αναφορές ότι έχετε γίνει tag σε κάποια φωτογραφία. Με το ποντίκι πάνω στο post εμφανίζεται το x δεξιά πάνω. Από εκεί επιλέγετε την διαγραφή του tag και την αφαίρεση του post από το wall και το προφίλ σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση