Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Nick Warren - Balance 018 promo tour


Movement Recordings & to Club Volt (Θεσσαλονίκη) παρουσιάζει ένα από τα πιο hot events της χρονιάς .. !!
Υπήρξε ένας εκ των godfathers της ηλεκτρονικής dance σκηνής ανά τον πλανήτη. Ο ήρωας των Way Out West& DJ genius Nick Warren δίνει το στίγμα του στα Balance CD series...

Το style του Nick Warren αντανακλά έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα με μουσική συναίσθηση μέσα από ένα σύνολο κομματιών πλήρως παρα¬ποιημένα & στημένα με μεγάλη προ-σοχή & focus στο καλύτερο αποτέλεσμα παρουσίασης ενός πολύ ξεχωριστού tracklist. για το Balance 018, το οποίο κυκλοφορεί τέλη Απριλίου.!
Με αφορμή την κυκλοφορία λοιπόν του νέου και πολυαναμενόμενου 2CD Compilation του, o Nick Warren καλείται να ικανοποιήσει για ακόμα μια φορά το κοινό της Θεσ/νίκης υπό τους πιο fresh & juicy ηλεκτρονικούς ρυθμούς, στα decks του Volt Club (Ορβήλου 2, Λαδάδικα)!
Με μεγάλη χαρά το Volt Club & η Movement Recordings παρουσιάζουν την Παρασκευή 15 Απριλίου έναν εκ των κορυφαίων DJs / Producers του πλανήτη πάνω στην Ηλεκτρονική, επιστρέφοντας στην πόλη μας για 1 αποκλειστική εμφάνιση για το Promo Tour του νέου mixed compilation των Balance series που αναμένεται να κερδίσει για άλλη μία φορά τις καρδιές όλων των e.d.m. (electronic dance music) fans του πλανήτη, με την 'σφραγίδα' ενός εκ των πιο αγαπητών προς το ελληνικό (και όχι μόνο) κοινό, πλαισιομένος από 3 διακεκριμένους έλληνες Producers/DJs της Movement Recordings: Tash, Chris Mozio, Nikko Z, δίνοντας το έναυσμα για μία μοναδική βραδιά με τους πιο ποιοτικούς και groovy ηλεκτρενικούς ήχους & beats .. !!
LINKS:
www.voltclub.gr -www.movement-recordings.net - www.dinickwarren.com
Movement Recordings - Patron 29, 54643 Analipsi, Thessaloniki GREECE - info@movement-recordings.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση