Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

«Ούτε λόγος για πρόωρες εκλογές και επιστροφή στη δραχμή»

«Δεν τίθεται ζήτημα πρόωρων εκλογών, στόχος μας να είμαστε στην ευρωζώνη, δεν μας αγγίζουν τα σενάρια για επιστροφή στη δραχμή» ξεκαθάρισε μιλώντας στον Real Fm o κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε, αναφορικά με το υπουργικό συμβούλιο, ότι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν έχει να κάνει με το ζήτημα των τυχερών παιγνίων, καθώς, όπως είπε, από τη μία πληρώνουμε πρόστιμα στην Ε.Ε. και από την άλλη υπάρχει ο
ιντερνετικός τζόγος, σημειώνοντας ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να υπάρξει αδειοδότηση, ώστε να δημιουργηθούν χώροι που όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να παίζουν ελεγχόμενα.

«Θα υπάρξει μελέτη, ώστε να υπάρχει πλήρης έλεγχος και να μη γεμίσουν "φρουτάκια" όλες οι γειτονιές» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πεταλωτής ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση έχει θέσει ως στόχο της η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη. «Δεν συζητάμε για επιστροφή στη δραχμή, είναι σενάρια τα οποία δεν μας αγγίζουν, δεν μας αφορούν, δεν είναι ούτε καν στον θεωρητικό σχεδιασμό που κάνουμε, γιατί δεν υπάρχει λόγος να γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση