Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Καυτή και ελεύθερη


Μετά από σχέση 11 ετών, η Σακίρα χώρισε από τον σύντροφό της και γιο πρώην προέδρου της Αργεντινής. Δείτε τι έγραψε στην ιστοσελίδα της (Vid)
Η κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα χώρισε ύστερα από 11 χρόνια σχέσης με τον σύντροφό της, τον Αντόνιο ντε λα Ρούα από την Αργεντινή.
Το ζευγάρι "αποφάσισε από κοινού να χωρίσει" τον Αύγουστο, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε χθες Δευτέρα στην ιστοσελίδα της τραγουδίστριας.
Το ζευγάρι θεώρησε τον χωρισμό "προσωρινό" και ως μία "περίοδο ατομικής ωρίμανσης", σύμφωνα με την ιστοσελίδα, που προσθέτει ότι θα "συνεχίσουν να είναι συνεργάτες στην επαγγελματική τους ζωή".
Ο Ντε λα Ρούα, ένας 37χρονος δικηγόρος, ο πατέρας του οποίου διετέλεσε πρόεδρος της Αργεντινής από το 1999 ως το 2001, άρχισε να βγαίνει με την Σακίρα το 2000 και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη διαχείριση των οικονομικών της και των συμβολαίων της.
Η 33χρονη τραγουδίστρια, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Σακίρα Ιζαμπέλ Μεμπάρακ Ρίπολ, έκανε την πρώτη της μεγάλη επιτυχία σε αγγλόφωνες χώρες το 2001 με το τραγούδι "Whenever, Wherever".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση