Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Τον ουρανό με τα άστρα θέλει ο Μιραλάς!

Τρέλα πούλησε ο μάνατζερ του Μιραλάς σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας καθώς ζήτησε για να βγει η ρήτρα του Βέλγου ποδοσφαιριστή συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2,8 εκατ. ευρώ!
Ο Ολυμπιακός έψαξε τρόπο για να μεγαλώσει την ρήτρα που έχει ο Μιραλάς μόλις τον αγοράσει από τη Σεντ Ετιέν αλλά έπεσε πάνω στις... παράλογες απαιτήσεις του Βέλγου σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal News". Οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει από το καλοκαίρι σε συμβόλαιο 900.000 ευρώ το χρόνο με τον
23χρονο στράικερ, τον οποίο θα τον κάνουν δικό τους μέχρι τις 31/1 αν καταβάλουν τα 2,5 εκατ. ευρώ στην γαλλική ομάδα.

Από εκεί και πέρα, μόλις ο Μιραλάς αγοραστεί από τη Σεντ Ετιέν υπάρχει ρήτρα 4,2 εκατ. ευρώ, δηλαδή το ποσό που αν καταβάλει οποιαδήποτε ομάδα το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό θα τον κάνει δικό της. Οι άνθρωποι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ήρθαν σε επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη είτε για να βγάλουν αυτή την ρήτρα είτε να την αυξήσουν καθώς δεν θέλουν να χαθεί ο Μιραλάς σε 6 μήνες για αυτό το ποσό.
Όμως η απάντηση του παίκτη ήταν το λιγότερο παράλογη καθώς ζήτησε για να συμβεί αυτό το ποσό των 2,8 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό! Ένα ποσό που όπως φαντάζεστε δεν μπορεί να δοθεί σε καμία περίπτωση και αν δεν υπάρχει κάποια διάθεση από την πλευρά του Βέλγου να μειωθεί, τότε θα αγοραστεί από τη Σεντ Ετιέν και θα παραμείνει η ρήτρα των 4,2 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση