Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Πάνω απο 32 κοπέλες συμμετείχαν στα όργια του Καβαλιέρε..

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς του Μιλάνου "ο Ιταλός πρωθυπουργός είχε δεκατρείς ερωτικές συνευρέσεις με την Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, συναναστράφηκε την κοπέλα, από τότε που εκείνη ήταν δεκαέξι ετών". Πρόκειται για ένα απόσπασμα της έκθεσηςμε την οποία οι εισαγγελείς της...ιταλικής συμπρωτεύουσας, πρόκειται να ζητήσουν σύντομα την παραπομπή σε δίκη του ατζέντη μοντέλων και ηθοποιών Λέλε Μόρα, του δημοσιογράφου Εμίλιο Φέντε και της περιφερειακής συμβούλου Νικόλ Μινέτι, με την κατηγορία συνέργειας στην προαγωγή της πορνείας.

Εκτός από την Ρούμπι Καρίμα, οι δικαστικοί του Μιλάνου, αναφέρουν ξεκάθαρα ότι "στις ερωτικές συναντήσεις, επί πληρωμή, με τον μεγιστάνα-πρωθυπουργό, συμμετείχαν άλλες τριάντα δυο κοπέλες, όλες άνω των 18 ετών". Η Ρούμπι, φέρεται να συνάντησε τον Μπερλουσκόνι από τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι τις 2 Μαΐου του 2010, πάντα στην βίλα του Άρκορε. 

Σύμφωνα, επίσης, με τους Ιταλούς εισαγγελείς, το "μπούγκα μπούγκα, ήταν ένα είδος χορού, σε ντίσκο της βίλας, που λάβαινε χώρα μετά τα δείπνα, κατά τον οποίο οι κοπέλες ήταν ημίγυμνες και άφηναν τον Ιταλό πρωθυπουργό να τις αγγίζει στα πιο ιδιαίτερα σημεία του σώματός τους. Στην συνέχεια, ο Καβαλίερε διάλεγε με ποιες κοπέλες ήθελε να περάσει την υπόλοιπη νύχτα, προσφέροντας, σε αντάλλαγμα, συγκεκριμένα χρηματικά ποσά". Πρόκειται για στοιχεία και λεπτομέρειες, που θα παίξουν σίγουρα σημαντικό ρόλο και στην δίκη για το "Ρούμπι Γκέιτ", με κατηγορούμενο τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι,που πρόκειται να αρχίσει στις 6 Απριλίου.

Ο δικηγόρος του "μίστερ τιβί", Νικολό Γκεντίνι, δήλωσε σήμερα ότι "ο πελάτης του θα παραστεί σε όλες τις δίκες που τον αφορούν και θα υπερασπισθεί τον εαυτό του". Ο Ιταλός πρωθυπουργός, έχει ανακοινώσει ότι από τις αρχές Απριλίου, θα αφιερώσει κάθε Δευτέρα, στην υπεράσπισή του στις δικαστικές αίθουσες του Μιλάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση