Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Έπεσε «ξύλο» στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Καταγγελία έκανε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για αναίτια επίθεση σε μέλη της από φοιτητές της ΠΑΣΠ, σε συνεργασία με «φουσκωτούς» εντός του χώρου του Πανεπιστημίου Πειραιά...


Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς γίναμε μάρτυρες για δεύτερη φορά, μιας ακόμη προσπάθειας εκφοβισμού και δυσφήμησης του φοιτητικού κινήματος. Οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΠ με τη συνδρομή εξωπανεπιστημιακών πληρωμένων μπράβων (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες) επιτέθηκαν σε μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ χωρίς καμία αφορμή.

Η ένδεια πολιτικών θέσεων και η επικίνδυνη αντίληψη περί φοιτητικού συνδικαλισμού που επιδεικνύει τελευταία η εν λόγω παράταξη, αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατρακύλας στην οποία έχει φτάσει.

Ζητάμε από όλους τους φοιτητές να καταδικάσουμε τη συνεχιζόμενη αυτή πρακτική και τους καλούμε να επισκεφθούν το dap.gr ώστε να ενημερωθούν για τη νέα μας Πρόταση Παιδείας.

Ας γίνουν οι προτάσεις μας απάντηση στην παρακμή που θέλουν να μας επιβάλλουν. Ας βάλουμε στο περιθώριο μια και καλή αυτούς που θέλουν ένα απαξιωμένο ελληνικό Πανεπιστήμιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση