Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Λεπτότερη μύτη, χωρίς νυστέρι!

Τα «σύνεργα» που απαιτούνται για να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα το οπτικό εφέ μιας πιο λεπτής και κοντής μύτης είναι ένα λεπτό πινέλο για σκιές, μία ματ κρεμώδης σκιά σε chocolate brown απόχρωση, ένα ειδικό σφουγγαράκι για μέικ απ, μια κόμπακτ ημιδιάφανη πούδρα λάμψης και μια κόμπακτ πούδρα στην φυσική απόχρωση του δέρματος σας...


Όσο για τις κινήσεις είναι σαφείς:
1. Απλώσετε αρχικά το φον ντε τεν σε όλο το πρόσωπο με το σφουγγαράκι και στην συνέχεια απλώστε χρησιμοποιώντας το λεπτό πινέλο σκιάς την καφέ σκιά κάνοντας δύο λεπτές γραμμές δεξιά και αριστερά από το κεντρικό οστό της μύτης, ξεκινώντας πάντα από την εσωτερική γωνία του φρυδιού και συνεχίζοντας κατά μήκος της μύτης μέχρι την άκρη της.
2. Δημιουργήστε ένα τρίγωνο στα πτερύγια της μύτης δεξιά και αριστερά και γεμίστε το με την καφέ σκιά. Κάτω από τη μύτη ζωγραφίστε ένα τρίγωνο με το ίδιο προϊόν το οποίο θα ενώνει διαγώνια προς τη βάση της μύτης τις δύο κάθετες γραμμές. 
3. Με την ανοιχτόχρωμη ημιδιάφανη πούδρα λάμψης σχεδιάστε κάθετα μία γραμμή ακριβώς επάνω στο κόκαλο της μύτης ανάμεσα από τις δύο γραμμές που έχετε ήδη φτιάξει. 
4. Με το σφουγγαράκι σβήστε ελαφρά (κάντε fade) το χρώμα στο κέντρο και τα πλαϊνά της μύτης προκειμένου να δημιουργήσετε ένα φυσικό αποτέλεσμα απαλύνοντας την διαφορά μεταξύ των χρωματικών τόνων χωρίς όμως να σβήσετε τις γραμμές που έχετε δημιουργήσει.
5. Ολοκληρώστε «κλειδώνοντας» το μέικ απ με την κόμπακτ πούδρα ώστε να εξασφαλίσετε ένα αποτέλεσμα διαρκείας.

Good (make up) luck!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση