Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

«Ηθελα να χωρίσω, γιατί η συμβίωση δεν ήταν ευχάριστη!»

H «αληθινή νοικοκυρά» Ιωάννα Σουλιώτη μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν χώρισε από τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Γέρου αλλά και το ριάλιτι σόου Real Housewives. ..
To πρώην μοντέλο αποκάλυψε ότι το χειρότερο που της συνέβη ήταν όταν αναγκάστηκε να χωρίσει.

«Με τον Κωνσταντίνο ήμασταν μαζί 15 χρόνια, εκ των οποίων τα 10 παντρεμένοι. Συζούσαμε από το πρώτο μας εξάμηνο όμως, μαζί. Ήταν ένας μεγάλος έρωτας. Μεγάλωσα κι επαγγελματικά μαζί του, εργαζόμασταν μαζί. Όταν τον γνώρισα είχα ήδη κάνει την πρώτη εκπομπή μόδας στο BAZAAR. Ήμασταν και οι δύο στο ξεκίνημά μας τότε. Εργαστήκαμε αργότερα μαζί στον Rock fm, ήρθαν κι άλλα περιοδικά κι αναπτύχθηκε σαν εκδοτική εταιρεία εκείνος κι εγώ έτσι, μαζί του», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα.

Η «τηλεοπτική νοικοκυρά» μίλησε αρκετή ώρα για το γάμο της αλλά και τον άνθρωπο με τον οποίο απέκτησε δύο πανέμορφα κοριτσάκια.

«Δεν μπορεί να θίξεις ένα άνθρωπο που έχεις αγαπήσει κι έχεις περάσει τόσα χρόνια δίπλα του. Σε έναν γάμο, αν δεν χορεύουν κι οι δύο... ο ένας δεν μπορεί να σύρει τον χορό. Τώρα δεν ξέρω ποιος από τους δυο μας σταμάτησε να χορεύει» και συνέχισε:

«Ήθελα να χωρίσω. Δεν ξέρω αν ήμουν ερωτευμένη, αλλά σίγουρα τον αγαπούσα και τον αγαπώ και τώρα. Είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Δεν είναι δυνατόν να σταματήσει αυτή η σχέση, αλλά ήθελα να χωρίσω, γιατί η διαβίωση δεν ήταν πια ευχάριστη. Ένιωθα μόνη. Και τώρα μόνη μου είμαι, αλλά τουλάχιστον το ξέρω... Δεν παραμυθιάζομαι ότι είμαι με κάποιον».

Όσον αφορά τα λάθη που έχει κάνει παραδέχεται ότι έχει κάνει αφού λέει πως όταν τα καταλάβαινε προσπαθούσε να αλλάξει. Τέλος αναφέρθηκε και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν χώρισε:

«Ξέμεινα με έναν μισθό, λίγο καλύτερο από τον βασικό, να ψάχνω σπίτι, να φροντίζω την καθημερινότητά μου και των παιδιών. Όταν φύγαμε από το συζυγικό μου σπίτι, τα παιδιά θα πήγαιναν πρώτη δημοτικού. Οπότε είχαμε αλλαγή στο σχολείο που θα πήγαιναν, αλλαγή στην καθημερινότητά τους, στην οικογενειακή της μορφή και 10 μέρες πριν ξεκινήσουν τα σχολεία, έψαχνα ακόμα σαν τρελή να βρω σπίτι, χωρίς να έχω όμως, χρήματα να πληρώσω το ενοίκιο. Τώρα γελάω, αλλά τότε ήταν εξαιρετικά δύσκολα. Κοιμόμασταν στο πάτωμα. Θα το δείτε στη συνέχεια του Housewives, γι' αυτό ταλαιπωρούμαι λίγο που μας βρίζετε. Γιατί μέσα από αυτή τη σειρά, δείχνουμε πόσο δύσκολα μπορεί να περνάει κάποιος. Πίσω από την εικόνα της καθεμιάς μας, κρύβεται κι ένας διαφορετικός αγώνας. Πέρασε ένας χρόνος για να πάρω τα έπιπλα, δεν μπορούσα ούτε δικηγόρο να πληρώσω για να πάρω δικαστικά μέτρα».
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση