Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

"Καθάρισε" με τριάρα ο Ολυμπιακός


Ύστερα από ένα κακό και άκαρπο πρώτο ημίχρονο (διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσε να είναι πίσω στο σκορ, αν ο Πάρντο δεν απέκρουε το πέναλτι του Λεάλ), ο Ολυμπιακός έβαλε....
τουρμπίνες στις αρχές της επανάληψης, πέτυχε τρία γκολ σε 18 λεπτά και θριάμβευσε επί του Εργοτέλη με 3-0 στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη.
Πλέον η κατάκτηση του τίτλου είναι… απλή μαθηματική υπόθεση για τους «ερυθρόλευκους», που μετά από αρκετά καιρό έπαιξαν ποδόσφαιρο αξιώσεων στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν σε μία πολύ εύκολη νίκη.
Το φιλμ του αγώνα
29’ Πέναλτι για τον Εργοτέλη: Σε άτσαλο μαρκάρισμα του Ζαϊρί στον Βερπακόφσκις μέσα στην περιοχή.

30’ Το πιάνει ο Πάρντο: Ο Λεάλ σουτάρει συρτά στη δεξιά γωνιά αλλά ο Βέλγος πέφτει σωστά και αποκρούει.

47’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ: Κόρνερ με τον Ζαϊρί, δεν απομακρύνουν οι αμυντικοί του Εργοτέλη, πιάνει ένα γυριστό σουτ ο Μέλμπεργκ, στην πορεία της μπάλας μπαίνει ο Μοντέστο και αυτή καταλήγει στα δίχτυα.

58’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ: Ο Ιμπαγάσα βρίσκει με κάθετη τον Πάντελιτς στα όρια της περιοχής, ο Σέρβος με συρτό, γωνιακό σουτ νικάει τον Δασκαλάκη.

65’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ: Ο Μοντέστο τροφοδοτεί τον Μιραλάς στην πλάτη της άμυνας, ο Βέλγος πλασάρει ιδανικά... 3-0.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος (79' Μοϊσές), Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ντουντού (46' Ιμπαγάσα), Μοδεστό, Ζαιρί (82' Φετφατζίδης), Ρόμενταλ, Μιραλάς, Πάντελιτς.

Στον πάγκο: Νικοπολίδης, Τζεμπούρ, Φουστέρ, Ποτουρίδης.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Αλεξόπουλος, Τζούνιορ (68' Σαρρής), Ρομάνο (63' Μπούντιμιρ), Κυριακίδης, Φραγκουλάκης, Λεάλ (63' Ρουμπάκης), Γιαλούσης, Βερπακόφσκις.

Στον πάγκο: Αθανασίου, Σασιασβίλι, Καρέλης, Χρυσοφάκης.

Στον πάγκο: Αθανασίου, Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Μπούντιμιρ, Σαρρής, Καρέλης, Χρυσοφάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση