Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Το σχολείο πάει «πράσινο» σινεμά


Τι σκαρώνει μια παρέα πιγκουΐνων, ένα συμπαθέστατο ρομποτάκι, μια αλεπού, μια φάλαινα και πολλά μικροσκοπικά ζουζούνια στο κέντρο της Αθήνας;

Το WWF Ελλάς σε συνεργασία με τον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ διοργανώνουν τις Μέρες οικολογικού κινηματογράφου
Το σχολείο πάει «πράσινο σινεμά» για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.
Επιλέξαμε για σας ταινίες περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος ως ένα ακόμα ελκυστικό μέσο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Συνδυάζουμε ψυχαγωγία και εκπαίδευση και δίνουμε αφορμή για επεξεργασία και ανάλυση περιβαλλοντικών θεμάτων και για ανάληψη ανάλογων δράσεων.
Πώς μπορείτε να συμμετέχετε:
Επιλέξτε την ταινία και το ανάλογο θέμα που ενδιαφέρει την τάξη σας και επικοινωνήσετε με το υπεύθυνο τμήμα του ΔΑΝΑΟΥ στα 210.6922659 / 6973.730938 για να κλείσετε ημέρα επίσκεψης και προβολής της ταινίας της επιλογής σας.
Ο κινηματογράφος ΔΑΝΑΟΣ διαθέτει δύο αίθουσες, μια χωρητικότητας 550 και μια 105 ατόμων.
Οι προβολές των ταινιών μπορούν να πραγματοποιούνται κατά τις ώρες και ημέρες σχολείου (καθημερινές, 9:00-14:00)
Το εισιτήριο κοστίζει €5 /μαθητή και η πληρωμή γίνεται την ημέρα της προβολής από τον υπεύθυνο συνοδό του σχολείου. Ως ελάχιστη συμμετοχή ορίζονται τα 100 άτομα.
Ενημερωθείτε για τα σχετικά εκπαιδευτικά προγράμματα του WWF. Επικοινωνήστε στοn.coutava@wwf.gr ή στο 210 33 14 893 (N.Koυταβά, Ε.Σβορώνου, Μ.Συμβουλίδου)
Ο κινηματογράφος ΔΑΝΑΟΣ βρίσκεται στη διεύθυνση Λ. Κηφισίας 109 στους Αμπελόκηπους και μόλις 150 μέτρα από τον σταθμό Μετρό Πανόρμου.
Το πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι τις 31/5/2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση